Lucrul la inaltime este necesar in foarte multe domenii, dar pentru cele mai multe dintre aceste activitati desfasurate la inaltime investitia intr-un utilaj care faciliteaza acest lucru nu este rentabila, motiv pentru care oamenii pot folosi o nacela de inchiriat, pe care o pot folosi temporar.

In acest fel, costurile aferente lucrarilor la inaltime sunt optimizate, deoarece pretul platit pentru inchirierea unui utilaj, de care este nevoie numai o perioada limitata de timp, este mult mai mic decat in cazul achizitionarii unuia. De aceea, cei care au de efectuat anumite lucrari, cum ar fi de curatare pomi, reparatii acoperisuri sau fatade, pot alege serviciile de inchirieri utilaje pe care le ofera firme specializate, cum este ADutilaj.ro.

Cu un portofoliu variat de astfel de echipamente pentru lucrul la inaltime, AdUtilaj poate oferi nacele potrivite pentru ori ce fel de activitate, cum ar fi:

  1. Toaletarea copacilor

Cresterea copacilor este benefica pentru mediul inconjurator, dar la inceputul anotimpului rece, multe crengi se pot dovedi destul de incomode, mai ales cand acestea se afla in apropierea cablurilor electrice sau a unor case. De aceea, sfarsitul toamnei este momentul potrivit pentru toaletarea copacilor, pentru care este necesar un echipament potrivit, printre care si nacelele.

  1. Constructia si intretinerea cladirilor

De asemenea, in timpul constructiei unei cladiri, muncitorii trebuie sa desfasoare anumite lucrari la inaltimi mari, caz in care vor avea nevoie de o nacela. Daca aceasta este necesara numai pentru o perioada limitata de timp, pentru scurte lucrari fie din timpul constructiei, fie de intretinere, cea mai avantajoasa solutie este serviciul de inchirieri nacele al firmelor specializate.

Nacela de inchiriat | inchirieri nacele | ADutilaj.ro

Nacela de inchiriat

  1. Reparatii la liniile electrice

Sistemul electric general este unul destul de vechi, motiv pentru care uneori se intampla ca oamenii sa intampine probleme la furnizarea acestuia. Un alt motiv care cauzeaza astfel de probleme sunt conditiile meteo extreme, care pot deteriora cablurile electrice, caz in care este necesar sa se intervina cu ajutorul unor nacele.

Prin urmare, nacelele au foarte multe aplicatii, in domenii variate. Cu toate acestea este mai avantajoasa inchirierea acestora decat cumpararea lor.