Profesionistii in achizitii carti se arata extrem de interesati in ultimul timp de genul horror, un gen literar de nisa, care este reprezentat pe piata de o abundenta de carti si filme de profil. Publicului ii place sa fie speriat, publicul adora adrenalina si sa exploreze universul horror, de aceea cartile din acest domeniu sunt foarte bine vandute si apreciate de cititori si de cumparatori. Experientele oferite de cartile horror sunt comparabile cu cele oferite de filmele horror, care intind nervii si adrenalina cititorilor la maxim.

Genul horror este si va ramane o nisa a literaturii universale si va fi extrem de apreciat de catre cititori si de reprezentantii unor anticariate care cumpara carti.

Cel mai popular si mai cautat autor horror de catre specialistii in achizitii carti, Stephen King

Unul din cei mai cunoscuti si mai apreciati autori ai acestui gen literar este Stephen King, cu o lista intreaga de carti horror care au fost si ecranizate si au fost foarte apreciate de publicul din tara si de peste hotare. Autorul Stephen King a fost si ramane foarte popular in randul cititorilor in ultimele decenii, cu peste 50 de romane si 200 de povesti scurte premiate si vandute in intreaga lume in 350 de milioane de exemplare, traduse in numeroase limbi straine.

Contactarea expertilor in achizitii carti din mediul online la adresa CumparCarti.ro poate fi facuta si pentru a vinde cartile din acest gen, horror sau thriller, vazute de critici ca fiind cele mai bune romane ale tuturor timpurilor. Cel mai mare promotor al genului horror, Stephen King a scris The Shining, IT, Carrie, Christine, The Green Mile, Pet Sematary si multe altele.

Achizitii carti | anticariate care cumpara carti | CumparCarti.ro

achizitii carti

Carti de groaza din biblioteca pentru care se poate obtine un pret foarte bun

Pe langa romanele scrise de Stephen King, romanele de groaza pe care le detin cititorii si vor sa le vanda pe un pret foarte bun sunt:

  • American Psycho scrisa de Bret Easton Ellis si prezinta povestea unui criminal in serie;

  • I am Legend scrisa de Richard Matheson care ilustreaza viitorul apocaliptic in care omenirea este distrusa de o boala neidentificata;

  • The Amtyville Horror scrisa de Jay Anson despre o casa bantuita.