Pe cei care sunt interesati sa isi cumpere un cadru ortopedic, datorita caruia se pot deplasa mult mai usor atat pe distante scurte, cu ce pe distante mai lungi pot afla din acest articol care sunt cele mai importante aspecte tehnice carora sa le acorda o atentie deosebita. Dispozitivele medicale sunt unele de calitate, care pot fi folosite cu incredere atat de persoanele varstnice, cat si de pacientii care se afla in perioada postoperatorie.

Cadru ortopedic in functie de materialul din care este lucrat

Pentru inceput, consumatorii trebuie sa stie despre cadrele ortopedice ca pot fi din aluminiu aur din otel, in functie de nevoile pe care le au. Cea mai importanta diferenta intre dispozitivele medicale anterior mentionate este aceea ca modelele din aluminiu sunt mult mai usoare, putand fi manevrate simplu de catre persoanele de toate varstele, spre deosebire de cele din otel, care sunt mai grele dar si mai rezistente.

Dimensiuni

In ceea ce priveste dimensiunile cadrelor ortopedice, ele trebuie sa fie suficient de generoase pentru a le oferi utilizatorilor confortul pe care il merita. De exemplu cele mai multe dintre modelele de pe piata au o latime de 64 de cm si inaltime reglabila. Astfel pacientii isi asigura un echilibru optim, indiferent de inaltime si de greutate pe care le au.  Optand pentru cadrele reglabile, oamenii au certitudinea ca le vor putea seta dupa cum isi doresc.

Cadru ortopedic | MagazinulOrtopedic.ro

cadru ortopedic

Accesorii

Medicii de specialitate recomanda oamenilor in functie de nevoile pe care le au sa se orienteze catre un cadru ortopedic prevazut inclusiv cu plasa de agatat pentru cumparaturi zilnice. Astfel, oamenii isi pot pune aici obiectele personale, fara as face griji pentru ele atunci cand se deplaseaza.

O gama larga de dispozitive medicale poate fi comandata de pe MagazinulOrtopedic.ro. Magazinul online vine in intampinarea tuturor persoanelor cu dizabilitati, oferindu-le sansa de a se bucura de independenta si de a se plimba ori De cate ori simti nevoia.