Inainte de a incepe procesul de vanzare a unor carti catre un anticariat, exista cateva aspecte care trebuie sa fie respectate, astfel incat procedura sa decurga perfect, iar proprietarul cartilor sa aiba sansa de a obtine un venit suplimentar considerabil. Prin intermediul anunturilor de tipul „cumpar carti vechi”, achizitorii atrag atentia potentialilor vanzatori pentru a le aminti ca procedura de vanzare este inca valabila. Cu toate acestea, este important sa se mentioneze ca exista anumite criterii pe care proprietarii ar trebui sa le respecte, astfel incat sa obtina un pret avantajos.

Stare impecabila sau acceptabila

Multumita anticariatului Cumpar Carti care vrea sa colecteze carti din orice colt al tarii, isi adreseaza anunturile de tipul „cumparam carti in Cluj Napoca” spre toate orasele tarii. Pentru ca proprietarul sa obtina un pret ridicat, trebuie sa se asigura ca produsul pe care urmeaza sa il vanda se afla intr-o stare impecabila sau macar acceptabila.

Numarul complet de pagini

Achizitorii anticariatului CumparCarti.ro se arata interesati de cumpararea acestor produse, insa pretul poate suferi modificari in defavoarea vanzatorului daca lipseste un anumit numar de pagini din carte. Acesta este un criteriu care trebuie sa fie respectat si care este rasplatit adecvat.

Carte din colectie rara

De regula, pentru cartile care fac parte dintr-o colectie rara se platesc sume generoase. Astfel, cei care au in biblioteca astfel de produse, pot apela cu incredere la anticariat, pentru a explica achizitorilor situatia. Ulterior, acestia se deplaseaza la locuinta proprietarului, pentru a evalua produsul si pentru a stabili un pret.

Cumpar carti vechi | cumparam carti in Cluj Napoca | CumparCarti.ro

Cumpar carti vechi

Renumele autorului

Exista anumiti autori care au rasunat puternic in literatura universala ca F. M. Dostoievski, C. Dickens, Honore de Balzac, Marcel Proust etc. Acestia au scris carti care se vand bine si in prezent. Cartile scrise de autori mai putin cunoscuti pot obtine un pret mai mic.

Cumpar Carti se adreseaza tuturor proprietarilor de carti si care isi doresc sa faca o schimbare in biblioteca, oferind sfaturi utile despre cum produsele lor pot atrage un pret ridicat.