In trecut, atat copiii cat si adolescentii si adultii obisnuiau sa faca colectii de timbre, de bani, de plicuri, de vederi, de icoane, de servetele, de obiecte vechi care acum sunt extrem de apreciate de colectionarii care pasesc pragul companiei Antichitati HQZ, atat pragul fizic, cat si cel virtual la adresa Hqz.ro. Expertii companiei HQZ apreciaza aceste colectii mai mari sau de mici dimensiuni la adevarata lor valoare, oferind un pret foarte bun pentru ca antichitatile sa fie reconditionate, restaurate si revandute celor interesati.

De ce sa vinzi colectia ta intr-un magazin de Antichitati HQZ?

Oamenilor le este destul de greu sa se desparta de o colectie obtinuta cu atat de mare greutate, indiferent de natura colectiei, fie ca este de timbre, de monede, sau altfel de colectii. La fel de greu le este oamenilor sa se desparta de un ceas primit cadou de la bunica sau de o carte care a fost lasata mostenire de parinti. Insa, in viata sunt situatii care imping oamenii sa ia astfel de decizii si ii determina sa isi vanda sau sa isi amaneteze colectiile sau antichitatile. Situatii limita in care oamenii nu isi pot plati datoriile la banci si nu numai sunt cele care apeleaza la aceste servicii, astfel incat sa doarma linistiti stiind ca nu vor fi evacuati sau nu vor primi instiintare de la banca.

Antichitati HQZ | Hqz.ro

Hqz.ro

In alta ordine de idei, colectionarii se despart destul de usor de colectiile pe care le-au adunat de-a lungul timpului atunci cand vad ca acestea nu mai sunt apreciate de copiii si nepotii lor, carora sperau sa le lase mostenire. Acum, colectiile sunt curiozitati pentru cei mici sau pentru tineri care nu sunt foarte interesati sa le pastreze, stiind ca pot gasi orice informatie despre orice bancnota a oricarui stat sau despre timbrele lansate de-a lungul timpului de Posta Romana, online si pot viziona imagini cu acestea.

Nu in ultimul rand, colectionarii renunta la colectiile lor in favoarea unor bani obtinuti usor in urma atator ani de munca in care au cautat obiectele colectionate si le-au platit, dar si pentru ca stiu ca vor fi apreciate de catre cumparatori, de colectionarii care le cauta si doresc sa le cumpere la cel mai bun raport calitate-pret.