In momentul in care se decid sa isi cumpere un autoturism, oamenii iau in calcul mai multe aspecte, de la marca si modelul preferate, la capacitatea acestuia, puterea, pretul si chiar motorizarea, pe piata existand in prezent mai multe tipuri de motorizari: cele clasice – pe motorina sau benzina – pe GPL, electrice sau hibrid, care pot fi benzina si GPL sau benzina si electric.

Cu toate ca popularitatea masinilor electrice este in crestere, preturile ridicate ale acestora ii fac pe cumparatori sa fie retinuti in astfel de alegeri, motiv pentru care cei care isi doresc o masina pentru a carei alimentare sa plateasca mai putin aleg motorizarea GPL. In acest caz, verificarea tehnica periodica poate diferi usor fata de alte tipuri de motorizari, astfel ca este necesar sa se gaseasca o statie care poate face si ITP la autoturisme GPL.

Unde poate fi gasita o statie ITP pentru autoturisme GPL in Capitala?

Capitala este unul dintre orasele din tara in care pot fi gasite servicii de orice fel, astfel ca nu va fi dificil de gasit o statie ITP unde sa poata fi verificat un autoturism GPL. Cu toate acestea calitatea serviciilor, preturile practicate si chiar accesibilitatea, sunt criterii importante, de care oameni tin cont atunci cand isi aleg furnizorii de servicii.

De aceea, cei pentru care timpul este limitat si nu isi permit sa petreaca zeci de minute sau chiar ore pentru a efectua ITP-ul autoturismului, pot apela la ajutorul statiei BetaITP.ro, care nu solicita programare pentru verificarea masinii si unde acest proces dureaza cel putin 20 de minute, daca masina se afla intr-o stare buna.

ITP la autoturisme GPL | statie ITP pe soseaua Alexandriei | BetaITP.ro

ITP la autoturisme GPL

De asemenea, preturile pentru serviciile oferite sunt unele dintre cele mai avantajoase de pe piata, aici putand fi facut ITP-ul pentru aproape orice tip de vehicul care circula pe drumurile publice. In plus, este accesibila pentru orice sofer si din punct de vedere al pozitionarii, fiind o statie ITP pe soseaua Alexandriei, in sectorul 5 al Capitalei.

Prin urmare, chiar si soferi din afara orasului pot apela la serviciile oferite de aceasta statie ITP, pentru a circula legal si in siguranta.