Din ce in ce mai multe doamne si domnisoare care au parul ars de soare, de la placa de intins parul, care au parul deteriorat de la atata vopsea, foarte subtire de la razele UV sau de la frig, care au parul degradat, uscat sau casant, pot opta pentru un tratament par cu botox in cadrul unui salon specializat in acest sens.

Salonul FreeStyleBeauty.ro ofera clientelor posibilitatea de a-si ingriji parul in mod corect, de a avea un look spectaculos fara a opta pentru produse foarte scumpe, de a indrepta parul cu efecte de pana la 6 luni, dar si de a-i reda finetea, textura naturala si stralucirea.

De ce este un tratament par cu botox cea mai buna alegere?

Daca pana acum, femeile erau obisnuite cu tratamentele cu botox pentru buze, pentru pometi sau pentru zonele pe care le doreau mai fine, mai netede, mai senzuale, mai sexy, acum a aparut tratamentul pentru par cu botox care are aceleasi efecte, numai ca asupra parului. In salonul FreeStyleBeauty clientele se vor bucura de toata atentia si respectul profesionistilor, fie ca vin pentru un tratament pentru par sau opteaza pentru extensii par cu keratina pentru a-i reda o forma cat mai placuta, pentru ca parul sa fie cat mai bogat si mai usor de aranjat.

Tratamentul cu botox pentru par ajuta la refacerea firului de par, este un tratament hidronutritional si anti-imbatranire, unul din putinele tratamente de indreptare care repara si reconstruiesc firul de par. Tratamentul repara, hidateaza firul de par si il imbraca in polimeri la exterior, confera stralucire si catifelare, cu efecte de pana la 6 luni de zile. tehnica cu botox are la baza ingrediente naturale in concentratii foarte mari ce poate fi aplicat in repetari multiple la intervale scurte de timp, conferindu-i parului naturalete, rezistenta, finete si stralucire.

Tratament par cu botox | extensii par cu keratina | FreeStyleBeauty.ro

tratament par cu botox

In alta ordine de idei, tratamentul pentru par cu botox este recomandat atunci cand parul este deshidratat si fara luciu, cand este subtire, ars de vopsea sau despicat, cand parul este vopsit sau decolorat in numeroase randuri, sau parul este extrem de sensibil. Efectele adverse nu exista, tratamentul cu botox in par fiind complet lipsit de pericole, extrem de eficient si cu un aspect deosebit care dureaza cateva saptamani bune, cu conditia ca doamnele sa foloseasca sampoane si produse de ingrijire speciale fara sulfati si parabeni.