Inaltimea umana are limitele sale, motiv pentru care se apeleaza destul de des la serviciul de inchirieri nacele. Setarile industriale, cum ar fi depozitele, magazinele, companiile producatoare, necesita adesea sa lucreze la inaltimi – ajungand in colturi la rafturile de sus; plasarea sau accesarea articolelor. Cu toate acestea, toate locurile de munca sunt diferite. Acest lucru a condus la introducerea unor platforme de lucru la inaltime.

Inchirieri nacele: Unde se pot folosi?

AWP-urile sunt singurul utilaj suficient de inalt pentru a “concura” cu copacii. Arboristii sunt profesionistii care urca in copaci, taie crengile si copacii si, in general, intretin copacii pe proprietati rezidentiale si comerciale. Ascensoare aeriene sunt adesea aduse pentru a permite lucratorilor sa ajunga in zonele de copaci la care trebuie lucrat. Niciun alt echipament nu permite peisagistilor, taietorilor de arbori si altor lucratori similari sa acceseze copacii, precum AWP-urile.

Urcarea unui copac are multe riscuri, iar o ridicare aeriana poate ajuta arboristii sa evite accidentele, iar OSHA a urmarit sa se concentreze mai mult asupra reglementarilor de ingrijire a copacilor. Cu toate acestea, alpinismul este uneori o necesitate pentru munca in copaci si multe companii considera ca a avea ambele optiuni la un loc de munca este cheia pentru a face treaba in siguranta si cel mai eficient.

Inchirieri nacele | Inchirieri utilaje de constructii | AdUtilaj.ro

inchirieri utilaje de constructii

Elevatoarele cu foarfeca sunt mai mici decat ascensoarele aeriene, cu bratele telescopice si cu bratele articulate si sunt adesea utilizate in interior. Elevatoarele cu foarfeca electrice sunt propulsate de un sistem de grinzi care se incruciseaza si se pot extinde numai pe verticala, direct de la baza.

Acestea sunt utilizate in multe setari de vanzare cu amanuntul pentru a efectua intretinerea si reparatiile cladirilor. Multe ascensoare cu foarfeca electrice sunt realizate cu platforme inguste si sunt utilizate si in depozite pentru a manipula diverse incarcaturi. Nu emit vapori, deci sunt siguri pentru munca in jurul cetatenilor si al lucratorilor.

Multe fabrici de ambalare au ascensoare aeriene care pot contine cutii, pachete, echipamente si alte produse industriale. Aceste ascensoare aeriene speciale au o platforma mai mare, cu spatiu suplimentar. Cei interesati si de alte servicii de inchirieri utilaje de constructii pot intra pe site-ul adutilaj.ro pentru mai multe detalii.