Desi sunt sanatosi, unii dinti s-ar putea sa nu fie foarte atragatori. Experientele de viata si, probabil genele, au conspirat impotriva dumneavoastra, rezultatul fiind niste dinti mai putin prezentabili.

Fatetele dentare din portelan ar putea fi un raspuns rentabil pentru imbunatatirea aspectului dintilor decolorati sau usor afectati de fisuri, ciupituri. Fabricata din straturi subtiri de portelan dentar, foita acopera dintii oferindu-le un aspect nou si mai multa fermitate. Iata cateva situatii in care fatetele dentare pot schimba un zambet!

Dintii isi pot schimba culoarea din mai multe motive: ingalbenirea din cauza varstei, consumul anumitor alimente si bauturi, dar si din cauza administrarii unor medicamente. In unele cazuri, o mai buna igiena orala sau un tratament de albire, pot ajuta dintii sa revina la culoarea lor naturala, insa in alte cazuri, in special cand vine vorba despre decolorare profunda, fatetele dentare sunt mai mult decat utile. Fatetele in culori naturale, construite in functie de anatomia dintilor naturali, ar putea fi o modalitate de a avea un zambet stralucitor pentru mult timp.

Desi rezistenti, dintii se pot deteriora. Un prejudiciu semnificativ la nivelul gurii poate duce la ruperea sau macinarea dintilor, ceea ce provoaca o uzura anormala a dintilor. Pe de alta parte, s-ar putea sa va fi nascut cu unul sau doi dinti care au o forma ciudata, prea rotunjita sau prea patrata, care sa va afecteze zambetul. Fatetele dentare pot da dintilor o forma mai atractiva, iar acest lucru merita incercat.

O dimensiune normala a dintilor ar trebui sa fie proportionala cu buzele si cantitatea de masa gingivala. Dintii mai scurti din nastere sau care au ajuns asa din cauza unor traume, pot arata ciudat, insa fatetele dentare pot aduce dintii intr-o forma care s-o imite pe cea initiala.

Decalajele excesive dintre dinti, dintii strambi sau malocluziilor pot necesita tratamente ortodontice. Daca, totusi, aceste probleme de aliniere sunt minore, fatetele dentare ar putea fi o alternativa mai eficienta din punct de vedere al costurilor si timpului. Este, de asemenea, posibil, ca in anumite tratamente ortodontice, fatetele sa fie folosite concomitent sau imediat dupa purtarea aparatului dentar.

Aparat dentar ieftin, cel mai bun pret | elveto-dent.ro

aparat dentar ieftin

Pentru o opinie avizata in domeniu, pentru interventii stomatologice de rutina sau daca doriti corane, poduri, fatete dentare sau un aparat dentar ieftin, sau proteze dentare in sector 2 echipa medicala de la Elveto Dent, cabinet stomatologic din Colentina, va putea oferi sprijin. Aflati adresa exacta, servicii si preturi, accesand elveto-dent.ro!