Nu toti oamenii care s-au hotarat sa puna bazele unei afaceri sunt constienti de beneficiile pe care implementarea unui program de gestiune a resurselor le va putea aduce. Fiind la inceput de drum, principala lor grija este bugetul pe care il au la dispozitie si cum il pot folosi pentru a pune la punct cele mai importante aspecte legate de afacerea lor. Cu un sistem ERP, aspecte precum gestionarea produselor de pe stoc, a bugetului si a timpului nu vor mai reprezenta o problema.

Dupa ce au implementat programul, singurul lucru pe care trebuie sa-l faca oamenii este sa se foloseasca de informatiile pe care le au dispozitie, astfel incat sa aleaga niste strategii de dezvoltare potrivite afacerii lor.

Sistemul ERP iti ofera acces in timp real!

In mod normal, pentru a verifica stadiul in care se afla o afacere, persoana in cauza va trebui sa se deplaseze la fata locului. Cu un sistem ERP, cele mai importante informatii vor putea fi accesate de oriunde, prin intermediul telefonului normal. Astfel, o persoana va putea lua decizii cu privire la rezvolarea anumitor probleme in timp util. Programele dezvoltate de Attosoft.ro ofera un sistem inteligent de raportare de tip BI pentru analiza in timp real a datelor.

Sistem ERP | ERP pentru distributie | AttoSoft.ro

Sistem ERP

Oricine poate opta pentru un sistem ERP!

O persoana nu are nevoie de cine stie ce cunostinte in materie de tehnologie pentru a intelege functiile unui astfel de program, intrucat softul ERP pentru distributie este usor de utilizat. Utilizatorii vor avea nevoie de cateva zile pentru a se obisnui cu software-ul pe care tocmai l-au implementat, dar lucrurile vor deveni mai simple pe masura ce capata din ce in ce mai multa experienta. Sistemul ERP ajuta chiar si la capitolul protejare a datelor.

In concluzie, un program de gestiune a resurselor o sa vina cu diverse beneficii, de la accesarea informatiilor in timp real, la un nivel ridicat accesibilitate si de protectie a datelor. Rezultatele se vor vedea la putin timp dupa implementarea programelor, iar deja dupa o luna, utilizatorii se vor obisnui cu interpretarea analizelor obtinute.