Care sunt beneficiile implanturilor dentare?

Implanturile dentare au o serie de beneficii considerabile. In primul rand inlocuiesc dintii care lipsesc si readuc functia masticatorie normala. Si in ceea ce priveste vorbirea se vor constata imbunatatiri considerabile, cuvintele fiind mult mai usor de pronuntat. Pentru cei interesati de implanturi dentare in sector 6, cea mai buna solutie este reprezentata de plazadent.ro ,o clinica in care lucreaza doar medici cu experienta vasta in domeniu.

Implant dentar Bucuresti – avantajele implanturilor

Pentru cei care se intreaba de ce sa apeleze la implant dentar in Bucuresti, la clinica Plaza Dent, sunt prezentate cele mai importante avantaje oferite de implanturile dentare:

  • Aspect general imbunatatit – implanturile dentare arata si se simt exact ca dintii naturali. Deoarece sunt special concepute pentru a fuziona cu osul acestea sunt lucrari permanente.

  • Vorbire imbunatatita – in cazul protezelor dintii pot sa alunece prin gura ceea ce determina aparitia muscaturilor foarte dureroase sau vorbirea necorespunzatoare. Implanturile permit vorbirea fara ingrijorari cu privire la pozitionarea sigura a dintilor;

  • Confortul este imbunatit – pentru ca dintii sunt o parte integranta a corpului, implanturile sunt cele care elimina disconfortul protezelor mobile.

  • Confort la masa – faptul ca protezele aluneca determina ingreunarea mestecarii. Implanturile dentare functioneaza la fel ca proprii dinti si permit consumarea alimentelor preferate fara durere si cu foarte mare incredere;

  • Este imbunatit respectul de sine – implanturile dentare sunt cele care readuc zambetul si pot ajuta la obtinerea confortului;

  • Sanatatea orala este imbunatatita cu mult. Implanturile dentare nu au nevoie de distrigerea celorlalti dinti sau de interventii asupra acestora asa cum se intampla in cazul lucrarilor dentare sustinute pe dintii sanatosi cum sunt puntile si protezele partiale. Deoarece dintii aflati in apropiere nu sunt afectati pentru a sustine implantul, mai multi dinti raman intregi. Astfel este imbunatatita sanatatea orala ceea ce este foarte important.

  • Durabilitate – implanturile sunt foarte durabile si tin multi ani. Atunci cand sunt corespnzator ingrijite ele pot dura o viata.

  • Comoditate – implanturile dentare, spre deosebire de protezele care se misca sunt fixe. Acest lucru este foarte important deoarece este eliminat inconvenientul stanjenitor de a indeparta proteza precum si nevoia de adeziv pentru ca implantul sa se mentina pe loc.

Implanturi dentare in sector 6 | implant dentar in Bucuresti | plazadent.ro

implant dentar in Bucuresti

Tinand cont de toate aceste aspecte, este recomandat ca fiecare pacient sa apeleze la implanturi dentare, chiar daca costurile pentru genul acesta de lucrari sunt mai mari. Pe termen lung investitia se va dovedi cu mult mai buna.