Multi artisti si celebritati s-au aventurat in lumea literaturii si au reusit sa obtina succesul cu cartile lor. Scrierea de carti a fost o modalitate prin care acesti artisti si celebritati au impartasit cu publicul laturi mai putin cunoscute ale personalitatii lor si au oferit o perspectiva unica asupra vietii lor.

Carti scrise de nume sonore din diverse domenii se pot cumpara mai ieftin din anticariate – un exemplu in acest sens este PrintreCarti.ro, pe rafturile sale virtuale fiind asezate zeci de mii de carti.

Carti scrise de celebritati

Printre celebritatile care au scris carti cunoscute se numara Bob Dylan, un cantaret si compozitor american renumit, care a scris o carte de memorii intitulata Cronicas: Volume One (2004). Cartea a fost foarte bine primita de critici si public, castigand Premiul Pulitzer in 2008.

O alta celebritate care a scris carti de succes este Madonna, una dintre cele mai cunoscute si apreciate cantarete pop din lume. Aceasta a scris mai multe carti, printre care si The English Roses (2003), o carte pentru copii care a devenit un bestseller international. Aceasta este una dintre acele carti de citit care a avut un success important la public.

Fostul fotbalist englez David Beckham a scris o carte de memorii intitulata David Beckham: My Side (2003), care a fost un bestseller international. Beckham este un alt exemplu de celebritate care a reusit sa impresioneze publicul prin talentul sau literar.

Comedianta si actrita Tina Fey a scris o colectie de eseuri si povestiri despre viata si cariera sa – “Bossypants”. Cartea este plina de umor, de observatii inteligente si de povesti despre viata in industria divertismentului.

Barack Obama, la randul sau, a scris “The Audacity of Hope”. Aceasta carte este o memorie politica a presedintelui american care exploreaza ideile sale despre politica, democratie si guvernare. Cartea ofera o perspectiva unica asupra carierei sale politice si a ideologiilor sale.

Trevor Noah a scris “Born a Crime”. Aceasta carte este o autobiografie a prezentatorului TV si comedianului Trevor Noah, care exploreaza viata sa in Africa de Sud in timpul apartheidului. Cartea este o poveste puternica si emotionanta despre viata sa si despre modul in care a reusit sa depaseasca obstacolele si sa isi gaseasca vocatia.

Carti de citit | anticariat cu carti de vanzare | PrintreCarti.ro

Carti de citit

Toate titlurile de carti mentionate anterior se pot cumpara si dintr-un anticariat cu carti de vanzare, iar preturile lor sunt foarte accesibile.

Asadar, exista multi artisti si celebritati care au obtinut succesul in lumea literara prin scrierea de carti. Acestia si-au extins astfel portofoliul, oferind publicului o noua perspectiva asupra personalitatii si vietii lor, si au demonstrat ca talentul lor nu se limiteaza la domeniul pentru care sunt cunoscuti.