Fiecare om are o pasiune in viata, o pasiune care ii mentine sufletul tanar si care ii ofera o bucurie nespusa. Sunt persoane care adora sa pescuiasca, in vreme ce altele prefera sa joace fotbal sau sa citeasca o carte buna. In categoria pasionatilor de lectura, sa afla si cei care colectioneaza carti de citit vechi. Operele aparute la inceputul anilor 1900 sunt printre cele mai cautate datorita valorii inestimabile pe care le au.

Carti vechi recomandat de citit

La anticariatul Printre Carti, exista o categorie speciala de carti vechi ce numara aproximativ 3,000 de titluri. De la carte veche romaneasca si pana la carte veche straina sau ziare si reviste vechi, doritorii au posibilitatea de a intra in posesia unor adevarate comori. Unul dintre exemplarele de top este romanul lui Guy de Maupassant – Contes de la Becasse, aparut in 1901. Cartea se afla intr-o stare perfecta, fara sa prezinte pagini rupte sau patate.

Pentru pasionatii de poezii, volumul lui G. Dem. Teodorescu – Poezii populare este un cadou perfect. Publicata in anul 1885, cartea reprezinta o perla inestimabila a literaturii romanesti. O astfel de opera trebuie pastrata cu mare grija in biblioteca personala.

Pe PrintreCarti.ro exista inclusiv o sectiune de carti cu autograful scriitorului. Cine nu si-ar dori sa aiba o bucatica de istorie? Controversatul Corneliu Vadim Tudor a fost deopotriva iubit si hulit de oameni, insa talentul sau literar nu poate fi contestat. Romanul Ingerul ranit se afla acum in stoc (cu autograful autorului).

Anticariat Printre Carti | Carti de citit | PrintreCarti.ro

carti de citit

Printre Carti asigura livrari sigure si rapide

Comenzile se efectueaza direct pe site, iar livrarea se poate realizeaza fie prin curier, fie prin posta, in functie de preferinte. Cumparatorii care locuiesc in capitala pot veni sa ridice cartile direct de la sediul din sectorul 2. Clientii anticariatului au parte si de reduceri substantiale astfel de oferte fiind frecvente pe site.

Un mare punct in plus il reprezinta transportul gratuit de care clientii pot beneficia daca au comenzi mai mari de 129 lei. De asemenea, acestia au posibilitatea de a returna produsele in decurs de 30 de zile, in cazul in care sunt nemultumiti de calitatea lor.