In ziua de azi, toate business-urile, atat cele noi, cat si cele cu renume in domeniul de activitate au nevoie de case de marcat noi cu jurnal electronic pentru a respecta reglementarile in vigoare in acest sens. Site-ul CasedeMarcat.eu pune la dispozitia tuturor celor ce au nevoie de case de marcat, modele noi si acceptate de legislatia actuala, dar si sisteme POS.

In alegerea unei asemenea case de marcat se va tine cont de specificul business-ului in primul rand, de numarul de angajati, de fluxul de numerar, iar o astfel de investitie va aduce beneficii pe termen lung, avand o durata de viata de cativa ani. Inainte de a face o alegere corecta intre investirea banilor intr-o casa de marcat si sistemul POS, clientii trebuie sa ia in calcul tipurile de taxe ce sunt colectate pentru fiecare tranzactie in parte, numarul de departamente si de categorii de produse al magazinului, daca se accepta sau nu sisteme de masa, daca exista posibilitatea implementarii unui program de fidelizare al clientilor, iar lista poate continua.

Case de marcat noi si sistem POS – avantaje si dezavantaje

Fie ca aleg case de marcat Bucuresti sau sisteme POS noi, clientii vor avea un avantaj clar daca apeleaza la acesti profesionisti, deoarece magazinul functioneaza in conditii de deplina legalitate, ceea ce inseamna ca se poate vorbi despre tranzactii rapide, rapoarte detaliate, limitarea pierderilor si controlul mai bun al stocurilor, dar mai ales de minimizarea timpului de asteptare. Gratie sistemelor noi POS, rapoartele de contabilitate primara sunt mai usor de realizat, existand posibilitatea exportarii catre programele speciale.

Case de marcat noi | Case de marcat Bucuresti | CasedeMarcat.eu

case de marcat Bucuresti

Pe de alta parte, casele de marcat noi sunt mult mai accesibile ca si pret, avand un mod de utilizare si de intretinere facila si intuitiva, dispun de dimensiuni compacte ce pot fi folosite pe orice tip de spatiu, iar modelele de mici dimensiuni, portabile nu necesita actualizari in mod constant.

Indiferent de decizia luata, comerciantii trebuie sa fie constienti ca au nevoie de asemenea dispozitive pentru a fi in deplina legalitate, pentru a avea avantaje clare din punct de vedere al usurintei desfasurarii tranzactiilor fiscale. Totodata, casele de marcat si sistemele POS trebuie sa raspunda cerintelor clientilor si afacerilor pe care le administreaza si sa se incadreze in bugetul acestora.