Twin Dent este o clinica din sector 5, București. Clinica dispune de o echipă de profesioniști medici din toate specialitățile stomatologice, asistenți bine pregătiți și tehnicieni colaboratori din cele mai bune laboratoare de tehnică dentară din București.

  • Unul dintre serviciile principale oferite de Twin Dent este profilaxia dentară. Aceasta constă într-un set de măsuri preventive menite să prevină apariția problemelor dentare și gingivale.

Prin periaj profesional, detartraj și aplicarea de fluor, se înlătură placa bacteriană și tartrul, astfel reducând riscul de carii și afecțiuni ale gingiilor.

  • Clinica oferă și servicii de terapie dentară, care implică tratarea unor afecțiuni precum cariile și leziunile dentare.

Echipa de medici stomatologi de la TwinDent.ro utilizează tehnici moderne și materiale de calitate pentru a repara și restabili funcționalitatea și aspectul danturii.

Pentru intervenții chirurgicale dentare, clinica pune la dispoziție servicii specializate. Acestea pot include extracții de dinți, implanturi dentare, corecții ale gingiilor sau alte intervenții chirurgicale necesare pentru rezolvarea anumitor probleme dentare.

Endodonția reprezintă un alt serviciu oferit de acest cabinet de stomatologie din 13 septembrie. Acesta constă în tratarea infecțiilor sau inflamațiilor de la nivelul rădăcinilor dinților, prin îndepărtarea nervului afectat și sigilarea canalului radicular.

Pentru corectarea poziției dinților și alinierii acestora, clinica oferă servicii de ortodonție. Prin utilizarea aparatelor ortodontice, se pot obține rezultate remarcabile în alinierea dinților și obținerea unui zâmbet frumos și sănătos.

Clinica Twin Dent este specializată și în tratamentul dentar pentru copii, numit pedodonție. Aceasta implică proceduri adaptate nevoilor copiilor, cu scopul de a le oferi o experiență plăcută și de a dezvolta un comportament pozitiv față de stomatologie.

Pentru cei care necesită înlocuirea unor dinți lipsă, Twin Dent oferă servicii de implantologie dentară. Prin utilizarea implanturilor dentare, se poate restabili funcționalitatea și aspectul natural al danturii.

Protetica dentară este un alt serviciu disponibil la ei, care se ocupă de realizarea și aplicarea de proteze dentare fixe sau mobile, pentru a repara și înlocui dinții lipsă.

Clinica dispune și de servicii de parodontologie, care se ocupă de tratarea afecțiunilor gingivale și a bolilor parodontale. Prin proceduri precum detartrajul subgingival și chirurgia parodontală, se poate menține sănătatea gingiilor și a țesuturilor de suport dentar.

De asemenea, clinica oferă servicii de estetică dentară, prin care se îmbunătățește aspectul danturii și se obține un zâmbet frumos. Aceste servicii pot include albirea dentară, aplicarea de fațete dentare sau corecții ale aspectului și forma dinților.

Pentru a beneficia de serviciile oferite de TwinDent.ro, pacienții pot face programări telefonice la numerele de contact disponibile pe site. Clinica are un program de lucru flexibil, inclusiv în weekend, cu programare prealabilă.

Stomatologie din 13 septembrie | TwinDent.ro

Stomatologie din 13 septembrie

În concluzie, Twin Dent oferă o gamă completă de servicii stomatologice, de la profilaxie și terapie dentară, până la chirurgie dentară, ortodonție, implantologie, parodontologie și estetică dentară.

Echipa de profesioniști medici, alături de aparatura de ultimă generație și materialele de calitate utilizate, asigură pacienților servicii de înaltă calitate și îngrijire stomatologică excelentă.