O clinica dentara din Bucuresti, cum este Plaza Dent pune la dispozitie o gama variata de servicii, unde o echipa de medici stomatologi se va ocupa de sanatatea dentara a pacinetilor. Indiferent ca este vorba de alinierea dintilor si corectarea muscaturii, tratarea cariilor, extractii dentare sau inserarea unor implanturi, pentru toate aceste probleme exista cate un specialist.

Care sunt specializarile unei clinici dentare din Bucuresti?

De obicei, in cadrul unei clinici stomatologice exista mai multe specializari, fiecare destinata unei anumite probleme. Cei care sunt in cautarea unui dentist in drumul Taberei vor putea apela la urmatoarele servicii:

Parodontologia este ramura care se ocupa cu prevenirea si tratarea bolilor parodontale, care sunt de fapt niste afectiuni prin care bacteriile cauzeaza probleme gingivale serioase, care pot duce la pierderea dintilor. Tratarea acestor boli variaza in functie de pacient si de cat de mult a avansat boala. In prima faza, se va incepe cu o profunda curatare a dintilor, iar detratrajul va indeparta placa si tartrul de pe dantura.

Ortodontia reprezinta specializarea prin care sunt tratate anomaliile scheletale maxilare, dentare si mandibulare. Acest tratament dentar este foarte eficient in prevenirea afectiunilor stomatologice in randul copiilor si al adolecentilor.

Pedodontia sau stomatologia pediatrica se ocupa cu prevenirea si tratarea afectiunilor dentare ale copiilor si implica in general rezolvarea cariilor, fluorizari, sigilari si igienizari profesionale periodice.

Protetica reprezinta ramura stomatologiei care se ocupa cu obtinerea unei danturi echilibrate din punct de vedere estetic, dar mai ales functional. Exista mai multe tipuri de lucrari protetice: punti sau coroane dentare, proteze dentare mobile sau fixe, incrustatii dentare, dispozitive corono-radiculare, fatete dentare si multe altele.

Chirurgia maxilo-faciala consta in patologia si tratamentul chirugical al traumatismelor maxilo-mandibulare si ale partilor moi cervico-faciale, tumori, infectii etc.

Dentist in drumul Taberei | clinica dentara din Bucuresti | PlazaDent.ro

clinica dentara din Bucuresti

Estetica dentara este ramura stomatologica care se ocupa de imbunatatirea aspectului dintilor, gingiilor si a muscaturii. Aceasta specializare se concentreaza in general pe infrumusetarea zambetului prin: albire dentara, remodelare gingivala, coroane dentare si fatete.

Cei care au diferite probleme stomatologice pot apela cu incredere la PlazaDent.ro, deoarece echipa specializata va gasi solutii si pentru cele mai complexe cazuri, iar tratamentele vor fi concepute in functie de nevoile fiecarui client.