Calculatoarele refurbished reprezinta o solutie avantajoasa pentru persoanele care vor sa isi inlocuiasca vechiul calculator sau care au nevoie de unul in plus. Acestea au devenit o varianta tot mai populara, deoarece nu implica o investitie la fel de mare precum un dispozitiv nou, fiind o solutie potrivita inclusiv pentru firmele in care sunt necesare mai multe calculatoare.

Calculatoarele refurbished sunt perfect functionale

Un calculator refurbished este de fapt un calculator second hand, care a fost curatat, reparat si modernizat, dupa caz. Componentele defecte sunt inlocuite cu unele functionale, ceea ce diferentiaza calculatoarele refurbished de cele second hand, asupra carora nu se efectueaza modificari, ci doar verificari.

Atat calculatoarele, cat si laptopurile refurbished sunt perfect functionale, fiind potrivite pentru orice tip de activitate, in functie de specificatii.

Calculatoare refurbished | Laptopuri refurbished | It-Sh.ro

calculatoare refurbished

Calculatoarele reconditionate sunt puse la vanzare numai dupa ce trec printr-un proces riguros de verificare, efectuat de persoane cu experienta in domeniul IT, care se asigura de functionalitatea fiecarei componente.

Eventualele defectiuni sunt remediate, datele stocate in calculator de fostul utilizator sunt sterse in totalitate si dispozitivul e gata sa ajunga la urmatorul proprietar.

Calculatoarele reconditionate asigura un raport calitate-pret excelent

Un alt avantaj important in cazul achizitionarii unui calculator refurbished este pretul. In comparatie cu unul nou, un calculator din aceasta categorie este mai ieftin chiar si cu cateva sute de lei, astfel ca se obtine un raport calitate-pret excelent.

Calculatorul functioneaza la performante optime, iar costurile sunt mult mai mici decat in cazul achizitionarii aceluiasi calculator, doar ca nou.

Persoanele care dispun de un buget limitat pot sa isi cumpere un calculator cu specificatii de ultima generatie fara sa fie nevoite sa faca o investitie foarte mare, optimizand astfel bugetul disponibil si achizitionand un calculator pentru care ar fi trebuit sa plateasca mai mult daca ar fi ales sa il cumpere nou.

In concluzie, calculatoarele si laptopurile refurbished sunt o solutie avantajoasa din punct de vedere al performantelor si pretului, acestea fiind disponibile in magazinul de profil It-Sh.ro, de unde se pot achizitiona si alte componente ori accesorii pentru calculatoare, cum ar fi surse de alimentare, incarcatoare si periferice.