Indiferent de cat de grijulii sunt cu masina personala, uneori soferii pot ajunge in situatii delicate, in care autoturismele personale sa se defecteze sau chiar sa nu mai porneasca deloc. Mai mult, atunci cand conducatorii auto vor sa beneficieze de voucherele oferite prin programul de casare Rabla, trebuie sa se asigure ca indeplinesc toate conditiile impuse prin lege pentru a fi eligibili.

In randurile ce urmeaza, soferii pot citi despre principalele avantaje de care au parte atunci cand apeleaza la o companie de tractari auto in sector 1.

Sprijin din partea unor specialisti in domeniu

In cazul in care soferii se afla la drum lung si, din pacate, la un moment dat observa defectiuni tehnice la masinile pe care le conduc, trebuie sa traga pe dreapta cat mai repede. Pentru inceput, conducatorii auto trebuie sa verifice daca nu cumva s-au terminat consumabilele. Daca este asa, acestea pot fi inlocuite in cel mai apropiat centru de specialitate. In caz contrar, daca este vorba despre probleme auto mai delicate, soferii trebuie sa apeleze cat mai repede la asistenta rutiera, astfel incat sa isi poata continua drumul.

Specialistii in domeniu care se deplaseaza la fata locului au capacitatea de a identifica problemele de ordin auto foarte repede, dar si de a le repara pe loc, daca este posibil. Altfel, reprezentantii firmei de tractari pot urca autoturismele pe platforma, pentru a le transporta pana la cel mai apropiat service.

Transportarea masinilor in siguranta pana la centrele de casare

Un alt avantaj de care soferii pot beneficia atunci cand apeleaza la o companie de tractari este ca nu mai trebuie sa-si faca griji in privinta modului in care ajung cu masinile personale la centrele de casare, daca vor sa primeasca vouchere prin programul Rabla. Este vorba despre un proiect care a luat amploare in Romania. Practic, soferii pot primi vouchere consistente in schimbul predarii autoturismelor vechi, vouchere pe care ulterior le pot folosi pentru a diminua suma pe care trebuie sa o plateasca pentru alte masini.

Tractari auto in sector 1 | asistenta rutiera | AloTractari.ro

tractari auto in sector 1

Inregistrarea si inmatricularea autoturismelor, sigura si eficienta

Nu in ultimul rand, specialistii de la AloTractari.ro pot duce pe platforma autoturisme care au fost achizitionate din strainatate si care nu au fost inca inregistrate si inmatricultate in Romania. Pana in momentul in care masinile nu sunt trecute in registrele din tara, ele nu pot fi conduse in parametri legali. Nimeni nu trebuie sa riste amenzi usturatoare pentru cateva sute de kilometri.