Romanii care nu se mai ajung cu salariul de la o luna la alta sunt nevoiti de foarte multe ori sa se imprumute la un IFN, decizie care nu este cea mai inteleapta. Putini stiu ca pot colabora cu un anticariat care cumpara carti pentru a obtine suma necesara de bani sa depaseasca o situatie delicata. Analistii financiari nu recomanda varianta imprumutului rapid, pana la salariu, de la IFN-uri din mai multe motive.

Anticariat care cumpara carti sau IFN pentru obtinerea unei sume de bani rapid?

Colaborarea cu un IFN se dovedeste o solutie din ce in ce mai des practicata de romani in ultimul timp. Nevoia stringenta de bani ii impinge pe acestia sa faca un imprumut rapid, pana la salariu, care se poate dovedi o decizie care se intinde pe mult mai mult timp decat s-ar fi asteptat persoanele care au efectuat imprumutul. Analistii financiari recomanda celor care vor sa faca un imprumut la IFN pana la salariu sa tina cont ca:

  • Dobanda la zi poate ajunge pana la 1.5%, destul de mare;
  • Unul din trei romani care apeleaza la astfel de imprumuturi reusesc sa inapoieze banii la timp;
  • Penalizarile ajung pana la 0.4% din suma de achitat la zi;
  • Sunt mii de plangeri depuse la Protectia consumatorilor impotriva IFN-urilor din cauza clauzelor din contracte abuzive.

Avantajele care se ascund in spatele anuntului “cumpar carti de orice fel

Reprezentantii afacerii anticariatului care cumpara carti pot fi contactati in mediul online la adresa Anticariat-Carti.com si ofera servicii transparente, corecte, sigure si fara repercursiuni.

Anticariat care cumpara carti | Cumpar carti de orice fel | Anticariat-Carti.com

cumpar carti de orice fel

Practic, tot ceea ce trebuie sa faca persoanele care au nevoie de o suma de bani este sa apeleze la numarul de telefon de pe site, sa stabileasca o data si o ora la care specialistii sa se deplaseze la domiciliul clientilor pentru a face evaluarea volumelor din biblioteca.

Atunci cand reprezentantii anticariatului se prezinta la domiciliul clientilor, acestia fac o evaluare a cartilor, gratuita, iar daca suma propusa este acceptata de catre clienti, aceasta va fi achitata pe loc si cartile vor fi ridicate fara obligatii financiare din partea clientilor.