A cumpara o masina inseamna a face o investitie considerabila, indiferent ca masina este noua sau second hand. In aceste conditii, este firesc pentru orice sofer sa isi doreasca sa beneficieze de un raport bun calitate-pret. La Auto Geist, dealer auto din Galati, soferii pot sa gaseasca o gama variata de autoturisme verificate, care au toate documentele in regula si care provin din surse de incredere.

Factori importanti in alegerea unui dealer auto din Galati

Tot mai multi soferi se orienteaza catre parcurile auto in care gasesc masini second hand verificate de specialisti. Pentru multi dintre ei, nu este suficient ca masinile sa fie perfect functionale. Multi soferi isi doresc sa cumpere masini cu un rulaj cat mai mic si masini care se afla intr-o stare estetica foarte buna, chiar daca sunt second hand.

Dealer auto din Galati | auto second hand din Galati | AutoGeist.ro

Dealer auto din Galati

Auto Geist, care este un parc auto second hand din Galati, aduce la un loc automobile de fabricatie cu maxim 5 ani vechime, care au rulaj redus (de aproximativ 150.000 km), calitate tehnica superioara si facilitati moderne incluse. Acest parc auto indeplineste cateva dintre cele mai exigente cerinte ale unui posibil cumparator:

  • Catalog diversificat de masini: in parcul Auto Geist sunt prezente modele de masini dintre cele mai cunoscute, de la branduri ca BMW, Mercedes, Nissan, Volvo, Volkswagen etc. Cele peste 100 de masini din stoc pot fi vizualizate in catalogul digital disponibil pe AutoGeist.ro;

  • Test drive gratuit: inainte de a cumpara o masina, orice sofer isi doreste sa o testeze. La showroom-ul Auto Geist beneficiaza de test drive gratuit cu masina care ii intereseaza;

  • Garantie service: viitorii proprietari beneficiaza de garantie service la 12 luni sau la 15.000 km pentru masina achizitionata;

  • Optiunea de a cumpara in rate: cei care vor sa cumpere o masina al carei pret depaseste bugetul de care dispun pot sa aleaga optiunea de a cumpara in rate. Unele optiuni de finantare presupun un avans de 0 lei.

Gama variata de masini, raportul bun calitate-pret, optiunea de a achizitiona in rate si posibilitatea de a testa gratuit masina sunt cateva dintre criteriile de alegere a unui dealer auto, pe care Auto Geist le bifeaza cu succes.