Persoanele care se confrunta cu probleme de sanatate si nu se pot deplasa singure au astazi la dispozitie o gama extrem de larga de produse cu ajutorul carora isi pot usura activitatile de zi cu zi, indiferent cat de banale ar parea. De exemplu, alegerea unui scaun wc de camera este esentiala pentru ca pacientii sa se poata ocupa de nevoile personale fara ajutorul cuiva. Indiferent de starea de sanatate a oamenilor, acestia merita sa isi pastreze independenta.

Fixe sau mobile

In functie de modul in care sunt construite, scaunele wc de camera pot fi mobile sau fixe. Cele din prima categorie sunt prevazute cu rotile, astfel incat utilizatorii sa le poata folosi si misca foarte usor. In schimb, scaunele fixe sunt, in general mult mai rezistente si mai trainice, intrucat sunt realizate din materiale mai dure.

Inaltime

Un alt detaliu extrem de important, care poate contribui la alegerea unui scaun wc de camera bun este inaltimea. De preferat este ca dispozitivele medicale sa fie reglabile, pentru ca utilizatorii sa le seteze in functie de propria inaltime. Majoritatea modelelor pot fi reglate intre 43 si 58 de centimetri: acest aspect trebuie neaparat sa se regaseasca in descrierea produselor.

Confort

Pentru ca oamenii sa se simta confortabil atunci cand se aseaza pe scaunele wc de camera, acestea trebuie sa aiba sezutul, dar si manerele captusite cu burete, iar apoi sa fie invelite in vinilin care sa reziste la apa. In acest mod, dispozitivele rezista mult mai bine si ii ajuta pe utilizatori sa stea confortabil in momentele personale.

Scaun wc de camera | MagazinulOrtopedic.ro

scaun wc de camera

Scaun wc de camera cu sau fara suport de picioare

Nu in ultimul rand, important de mentionat este ca scaunele wc de camera pot fi simple sau pot fi prevazute cu suporturi pentru picioare. Ambele variante sunt practice, insa utilizatorii trebuie sa le aleaga pe cele despre care considera ca le-ar fi mai practice si cu ajutorul carora s-ar simti mai confortabil si mai in siguranta.

MagazinulOrtopedic.ro pune la dispozitia oamenilor o gama larga de produse practice si utile, astfel incat acestia sa poata alege ce li se potriveste cel mai bine!