Exista o multime de firme si companii care au nevoie de computere cu specificatii performante pentru angajatii lor, astfel incat activitatea sa fie desfasurata in parametri normali. Din pacate, multe dintre aceste dispozitive pot fi achizitionate la preturi ridicate, ceea ce inseamna ca si suma totala de investitie va fi mare.

Vestea buna este ca exista o solutie adecvata pentru toata lumea cu un raport calitate-pret excelent: calculatoarele refurbished cumparate din magazine specializate. Nu toata lumea este incantata de ideea achizitionarii unor calculatoare reconditionate din cauza faptului ca se tem de gradul scazut de performanta. Cu toate acestea, lucrurile stau altfel in realitate. Mai jos sunt prezentate cateva dintre motivele pentru care o astfel de achizitie se poate dovedi alegerea inteleapta.

Calitatea produsului poate fi superioara la un pret mic

Indiferent cat de minor si insesizabil ar fi defectul unui astfel de produs electronic, odata ce intra in categoria de reconditionate, pretul sau scade vertiginos. Nu trebuie sa aiba defectiuni majore pentru a avea costuri reduse de achizitie. In plus, indiferent de problema pe care o are, specialistii se vor ocupa cu cea mai mare atentie de repararea dispozitivului, astfel incat sa functioneze ca scos din cutie. Astfel, aceasta este una dintre metodele prin care oricine poate sa achizitioneze calculatoare ieftine fara sa se teama de performanta produsului.

Produsul este protejat de o garantie

In cazul in care au fost efectuate remedieri si reparatii mari, iar produsul este complet reconditionat, cumparatorul poate fi linistit, pentru ca respectivul calculator este protejat de o garantie. Un exemplu de site de incredere este chiar It-Sh.ro, un magazin online specializat in astfel de servicii cu grija pentru clientii sai.

Calculatoare refurbished | calculatoare ieftine | It-Sh.ro

Calculatoare refurbished

Contribuie la protejarea mediului inconjurator

Unul dintre motivele principale pentru care computerele reparate au crescut in popularitate in ultimii ani este faptul ca sunt cunoscute ca fiind o optiune ecologica. Acest lucru poate contribui la imbunatatirea imaginii de marca a unei companii; cumparatorii aleg tot mai mult marcile responsabile care fac alegeri sustenabile.

Calculatoarele reconditionate sunt, astfel, o varianta adecvata pentru cei care sunt in cautarea unor produse cu specificatii performante la preturi accesibile.