Dieta indiana este cunoscuta in intreaga lume pentru efectele vizibile ale ei dupa numai 7 zile. Dieta indiana vegetariana promite pacientelor sa slabeasca 5 kilograme intr-o saptamana, consumand numai alimente nutritive. Una dintre cele mai bune cure de slabire pentru vegetarieni si nu numai este dieta indiana – sanatoasa, rapida si usor de tinut.

Ce trebuie sa consumi in dieta indiana

Persoanele care decid sa tina dieta indiana vor avea surpriza sa piarda pana la 8 kilograme intr-o saptamana, cu alte cuvinte peste un kilogram pe zi. Scaderea kilogramelor variaza si in functie de greutatea pacientelor inainte de cura, dar si de stilul alimentar obisnuit. In plus, dupa dieta indiana, pielea va avea o stralucire aparte, toxinele din corp dispar, iar energia va fi la cote maxime!

Cura de slabire pe 7 zile pe baza de legume si fructe se numeste dieta indiana si, in tot acest timp, este recomandat consumul a minimum 10 pahare de apa pe zi. Alcoolul si dulciurile sunt strict interzise. Asadar, in prima zi, se mananca doar fructe (cu exceptia bananelor, strugurilor, mango si litchi). Se recomanda consumul de mere, pere, rodii, portocale, pepene, indiferent in ce cantitate.

In ziua a doua, se vor consuma numai legume, in orice cantitate, fie ele fierte sau crude. Un cartof pentru aceasta zi este suficient, in rest se recomanda legumele mai bogate in fibre si nutrienti. In ziua a treia se consuma fructe si legume si multa apa. In ziua a patra se recomanda consumul a maxim 6 banane si patru pahare de lapte pe parcursul intregii zile, fara alte alimente.

In ziua a cincea se consuma rosii, varza si branza slaba de vaci. Se pot combina rosiile cu varza sub forma de supa sau salata, iar cantitatea de rosii nu trebuie sa depaseasca 6 bucati de marime medie. In ziua a sasea se pot consuma varza si branza de vaci, precum si legume fierte sau crude, cu exceptia rosiilor.

Ultima zi a dietei indiene se tine cu suc proaspat de fructe, o ceasca de orez brun fiert si multe legume si multa apa.