Un aspect foarte important in viata si cariera unui medic este folosirea regulata a uniformei medicale, care sa-l ajute sa se protejeze in mod corespunzator de riscurile la care se supune in fiecare zi. Fiecare contact cu pacientii sai poate fi o modalitate prin care contacteaza anumite bacterii daunatoare sau chiar boli grave transmisibile. Din fericire, uniforma medicala nu tine doar de codul vestimentar al medicului, ci este si o modalitate prin care acesta se poate proteja, datorita materialului, cel mai adesea, antibacterian.

Medicii care isi doresc sa se protejeze cat mai corespunzator de potentialele riscuri de a contacta virusuri sau microbi, pot lua in considerare folosirea unor uniforme medicale special concepute cu material antibacterian.

3 motive sa porti in fiecare zi uniforma medicala

  • Este confortabila

Este un adevar general valabil faptul ca medicii isi petrec majoritatea timpului in picioare, fiind mereu in alerta pentru pacientii care le pasesc pragul cabinetului.

Astfel, folosirea uniformelor medicale se dovedeste a fi o sarcina importanta si utila, datorita faptului ca sunt un echipament confortabil si care ofera libertatea de miscare de care este nevoie. Medicii care vor sa-si achizitioneze o uniforma noua, pot apela cu incredere la Tesa Medical.

  • Protejarea impotriva bacteriilor si a virusurilor

Medicii risca in fiecare zi in care se expun in fata bolnavilor pentru a-i ajuta sa se vindece de problemele de care sufera, pentru ca, in multe cazuri, acestia au boli transmisibile. Pentru un nivel ridicat de protectie, este necesar ca medicul sa-si poarte uniforma medicala realizata din material antimicrobian.

  • Dobandirea unui stil propriu

Desi exista o multime de uniforme medicale banale pe piata, generatia tanara a cadrelor medicale din prezent cunoaste importanta conturarii propriului stil chiar si atunci cand trebuie sa se simta confortabil. Astfel, uniformele medicale pot fi gasite in multe stiluri, modele si culori diferite, care sa corespunda preferintelor actuale.

Uniforme medicale | TesaMedical.ro

Uniforme medicale

Doctorii si asistentele care vor sa-si cumpere o uniforma adecvata, pot apela la TesaMedical.ro, un magazin care activeaza in domeniul online si care vine in ajutorul tuturor cadrelor medicale cu o oferta bogata de uniforme.

Prin urmare, uniformele medicale sunt o varianta necesara si chiar obligatorie pentru toate cadrele medicale care vor sa se protejeze adecvat si care vor sa se bucure de haine confortabile.