La momentul actual, exista un spectru larg de afectiuni respiratorii pe care pacientii le experimenteaza si care le pot pune viata in pericol daca nu sunt tratate la un medic specialist. Printre acestea se numara si astmul, bronsita, infectii ale cailor respiratorii care pot degenera in afectiuni grave, fibroza chistica, boli pulmonare restrictive si boli pulmonare infectioase.

Din fericire, exista si o solutie noninvaziva pe care medicii o recomanda tuturor pacientilor pentru ameliorarea simptomelor neplacute, dar si pentru vindecarea afectiunilor: folosirea nebulizatoarelor. Nebulizatoarele sunt dispozitive medicale care transforma medicamentele lichide in aerosoli, care urmeaza sa fie inhalati direct in plamani, actiune care este cunoscuta si sub denumirea de terapie cu aerosoli.

Avantajele folosirii nebulizatoarelor in tratarea afectiunilor respiratorii

Terapia cu aerosoli este o modalitate eficienta prin care atat adultii, cat si copiii, pot trata cu eficienta anumite afectiuni, dar si gripele sezoniere. Nebulizatorul ajuta la deschiderea cailor respiratorii, imbunatatind astfel procesul de eliminarea a mucusului si a secretiilor. De asemenea, contribuie considerabil si la reducerea inflamatiilor din corp, facilitand administrarea corecta a medicamentelor.

Prin intermediul acestui dispozitiv medical, care se afla si in oferta Tesa Medical, se poate administra o gama variata de medicamente printr-o modalitate care este mai mult pe placul copiilor. Se pot administra chiar si antibiotice sau antivirale, insa doar la recomandarea medicului de specialitate. Pentru o vindecare eficienta si rapida, pacientul trebuie sa se asigure ca tine cont de toate indicatiile cadrului medical, iar rezultatele pozitive nu vor inceta sa apara.

Nebulizatoare | Tesa Medical | TesaMedical.ro

Nebulizatoare

TesaMedical.ro este un magazin online specializat in produse medicale, aparatura de ultima generatie si echipamente pentru medici si asistente, cuprinzand, de asemenea, si o oferta bogata de nebulizatoare. Dispozitivele sunt special concepute pentru cabinetele si clinicile care activeaza in domeniul bolilor respiratorii, pentru o tratare eficienta a tuturor pacientilor, indiferent cat de severa este problema de care sufera.

Cu alte cuvinte, tratarea la timp a afectiunilor respiratorii si pulmonare este unul dintre cele mai importante aspecte de care pacientii trebuie sa tina cont, astfel incat sa evite agravarea acestora. Prin intermediul nebulizatorului, tratamentul se dovedeste a fi eficient pentru pacienti din toate categoriile de varsta.