O canapea extensibila este un adevarat „magnet” pentru firimituri, monede, jucarii mici din plastic si alte resturi diverse. In timp ce orice canapea necesita curatenie regulata pentru a ramane sanitara si placuta de utilizat, curatarea canapelelor extensibile este si mai importanta – nu numai pentru cei care stau zilnic pe ea ci si pentru oaspetii care dorm pe ea.

Pentru a fi o gazda buna, canapeaua trebuie curatata foarte bine inainte de venirea oaspetilor. Procedurile exacte de curatare depind de materialul canapelei. Pentru a analiza diferitele materiale din care sunt realizate cele mai frumoase canapele, cei interesati pot intra pe site-ul www.casaeduard.ro.

Sfaturi de curatare pentru o canapea extensibila

In primul rand se vor da la o parte pernele de pe canapea si se vor cauta diverse obiecte care probabil s-au strecurat, cum ar fi monede, pixuri sau alte obiecte mici. Faramitele se gasesc in crapaturi, bauturile se varsa si animalele de companie pot murdari suprafata cu noroi. Din fericire, curatarea unei canapele este relativ usoara. Este nevoie de un pic de timp si cateva produse de curatare.

Dupa ce au fost gasite obiectele “pierdute” in canapea, va fi aspirata cu un aspirator de praf. Daca exista pete care contin praf sau o murdarie grea, atunci se recomanda folosirea unei perii cu par rigid pentru a putea elimina petele si murdaria. Trebuie frecat energic, dar nu atat de rau incat sa se deterioreze tesatura.

Desi unele companii produc produse special pentru gospodariile cu animale de companie, aspiratorul nu va putea indeparta scame sau par de companie. Se recomanda folosirea unei role de scame pentru a indeparta ceea ce aspiratorul nu poate.

Canapele | Canapea extensibila | CasaEduard.ro

canapea extensibila

Multe canapele au lemn expus sau alte materiale si trebuie curatate cu atentie. Se poate folosi un produs de curatare adecvat suprafetei ce trebuie curatata. Un detergent universal pentru suprafete va fi suficient daca nu exista la indemana un produs specific suprafetei.

Pentru a nu o da in bara cu anumite solutii de curatare, care sa afecteze tesatura canapelei, eticheta este cea care ofera toate informatiile necesare curatarii. Etichetele au informatii cu privire la produsele de curatare potrivite materialului. Materialul multor canapele necesita o atentie deosebita atunci cand vine vorba de curatare.