Anticariatele sunt locuri pline de magice unde cartile vechi isi recapata stralucirea. In plus, acestea vin si in ajutorul clientilor care vor sa scape de volumele ingalbenite de trecerea timpului astfel ca ajung sa cumpare carti in regim de anticariat atat de la persoane fizice, cat si de la persoane juridice, indiferent de volumul colectiilor.

Cum se realizeaza achizitia cartilor?

Motivele pentru care oamenii apeleaza la un astfel de serviciu sunt dintre cele mai diverse; de regula, ei aleg sa le vanda din lipsa de spatiu din locuinta sau pentru ca nu mai prezinta niciun interes pentru ei, lectura citita in prezent fiind dintr-un alt domeniu.

Clientii pot intra in legatura directa cu un anticariat, spre exemplu CumparCarti.ro prin intermediul numarului de telefion afisat pe site. In urma convorbirii, se va stabili o programare in timpul careia se vor evalua cartile, se face plata si se vor ridica de la domiciliul clientului. Totul se realizeaza rapid, fara niciun efort din partea solicitantului.

Echipa de achizitii se deplaseaza in cel mai scurt timp la domiciliul clientului, acest serviciu fiind disponibil in orase precum Bucuresti, Sibiu, Alba Iulia, Cluj Napoca, Ploiesti sau Ramnicu Valcea. Pentru solicitarile venite din alte zone, deplasarea se va realiza doar in urma unei programari efectuate in avans.

Programul de lucru este foarte flexibil astfel incat sa raspunda nevoilor tuturor clientilor, chiar si a celor foarte ocupati. Evaluarile se pot realiza seara, dupa ora 19:00 atunci cand majoritatea clientilor ajung acasa de la birou sau in weekend.

Cumparam carti | Cumpar carti in regim de anticariat | CumparCarti.ro

cumparam carti

Serviciul cumparam carti nu se limiteaza la un singur domeniu, singura conditie fiind ca toate volumele sa fie intr-o stare buna, fara sa aiba pagini rupte, patate sau cuvinte subliniate. Atat cartile de belestristica, dar si volumele de arta, cartile politiste sau cartile tehnice sunt achizitionate pe loc.

Sunt cumparate chiar si cartile noi, aparute dupa anul 2000 sau cartile vandute impreuna cu diverse reviste. Echipa se deplaseaza nu doar pentru biblioteci intregi, ci si pentru volume mici, in functie de solicitarea fiecarui client.