Persoanele care isi amenajeaza locuinta si vor sa contureze un decor clasic, au varianta de a achizitiona obiecte antice de la magazinul de antichitati HQZ, cu ajutorul carora sa isi decoreze locuinta intr-un stil deosebit si de-a dreptul remarcabil.

La un magazin de antichitati se gasesc o multime de obiecte pentru locuinta

Atunci cand consulta oferta unui amanet de antichitati, proprietarii de locuinte vor avea surpriza sa vada ca au posibilitatea de a cumpara mobilier antic. Exista multe persoane care prefera oricand stilul clasic in detrimentul celui modern, iar includerea unor piese antice in decor este modalitatea prin care sa se asigure ca vor crea decorul clasic pe care si-l doresc.

Din catalogul de produse al amanetului HQZ.ro se pot achizitiona diverse obiecte de valoare, ideale pentru a fi integrate in decorul unei locuinte clasice. Fie ca e vorba de oglinzi antice, scaune, masute de cafea sau canapele, acestea sunt potrivite pentru a satisface cerintele persoanelor ce cauta obiecte deosebite, care sa creeze o atmosfera istorica in incapere.

In schimb, daca acestia se gasesc la polul opus si se afla deja in posesia unor astfel de obiecte de mobilier pe care vor sa le vanda, proprietarii pot oricand sa raspunda anuntului “cumpar mobilier vechi”, care vine din partea aceluiasi amanet, renumit pentru profesionalism.

Cumpar mobilier vechi | antichitati HQZ | HQZ.ro

antichitati HQZ

Antichitatile ofera o nota personala locuintei

Nu in orice locuinta pot fi vazute astfel de obiecte. Cei care aleg sa isi decoreze casa in acest stil, adauga instant caracter incaperii in care vor pune antichitatile. Aceste obiecte constituie o oportunitate de a oferi personalitate unei locuinte si de a crea un decor care sa iasa din tipare. Daca se achizitioneaza de la un amanet de antichitati, obiectele sunt reconditionate si se afla intr-o stare buna.

Pe langa faptul ca locuinta va fi decorata cu piese unice, aceasta va spune si o poveste. Frumusetea atemporala a antichitatilor adauga o nota de eleganta si mister camerei, deoarece toata lumea se va intreba cui au apartinut, din ce perioada dateaza si ce istorie se ascunde in spatele lor.