Proprietarii de autoturisme care vor sa isi stie masinile in siguranta inclusiv atunci cand pleaca din localitate au astazi la dispozitie o varianta moderna si practica: parcare langa aeroport la Park4Fly. Este vorba despre un spatiu special amenajat, care dispune de foarte multe locuri de parcare si care este disponibile atat pentru perioade scurte, cat si pentru perioade mai lungi. In randurile de mai jos, soferii pot descoperi principalele motive pentru care ar trebui sa se profite de aceasta varianta!

Parcarea, supravegheata 24 de ore din 24

Pentru inceput, important de mentionat este faptul ca parcarea privata este supravegheata video 24 de ore din 24, oferind proprietarilor de masini certitudinea ca bunurile lor mobile sunt pastrate in cele mai bune conditii. Mai mult, parcarea este monitorizata si de personal bine pregatit in domeniu, care se asigura ca masinile raman intr-o conditie excelenta pana la intoarcerea proprietarilor. In acelasi timp, soferii au posibilitatea de a-si vedea autoturismele online, prin intermediul unei aplicatii disponibile in permanenta.

Parcare la aeroport Henri Coanda – parcare in Otopeni pe termen lung – un numar mare de locuri de parcare

Un alt element esential, de care conducatorii auto trebuie sa tina cont este acela ca parcarea este formata dintr-un numar generos de locuri, tocmai pentru a oferi soferilor posibilitatea de a beneficia intotdeauna de locurile de parcare pe care si le doresc. Practic, reprezentantii Park4Fly.ro se adreseaza unui public larg, care este in cautarea celor mai bune conditii pentru masinile personale.

Parcare langa aeroport la Park4Fly | Parcare la aeroport Henri Coanda | Park4fly.ro

parcare in Otopeni pe termen lung

Park4Fly, in proximitatea celui mai mare aeroport din Romania

Nu in ultimul rand, soferii trebuie sa stie ca parcarea privata se afla in proximitatea Aeroportului International Henri Coanda din Bucuresti. Mai exact, spatiul este amenajat la aproximativ 800 de metri de Terminlul Plecari/Sosiri. Conducatorii auto au la dispozitie shuttle bus-uri cu ajutorul carora sa ajunga pana la intrarea in aeroport, ceea ce inseamna ca nu sunt nevoiti sa parcurga distanta respectiva pe jos.

Toti proprietarii de masini merita sa isi lase bunurile in siguranta atunci cand pleaca din localitate, astfel incat sa evite situatiile neplacute la intoarcere. Parcarea privata reprezinta o solutie excelenta in acest sens!