Fie ca alege sa calatoreasca din curiozitate sau pentru a va relaxa, lumea are la indemana mii de atractii turistice din care poate alege. De la insule tropicale si parcuri nationale, la monumente marete si orase antice, totul se reduce la locul pe care persoana in cauza doreste sa il exploreze. Desi este greu de spus ca o anumita locatie este cea mai buna destinatie turistica, nu este imposibil.

Ce atractii turistice ofera Paris

Popular cunoscut pentru Turnul Eiffel, orasul romantic este favoritul multora. Nu este de mirare ca se afla printre destinatiile turistice de top. Magnificul Turn Eiffel este ceea ce pune Parisul in evidenta. Cu toate acestea, nu este tot ce turistul are ocazia sa experimenteze. In Paris exista si Arcul de Triumf si Luvrul pentru pasionatii de istorie.

Rataciti pe strazile pietruite ale Parisului pentru a va gasi una dintre cele mai bune bucatarii si o cultura artistica uluitoare. De la frumoasele muzee, galerii de arta si biserici vechi la frumusetea naturala a copacilor de-a lungul raului Sena. Printre cele mai bune lucruri de facut in Paris este sa faceti croaziere pe raul Sena.

Orasul este, de asemenea, renumit pentru cumparaturi, in special haine, genti si accesorii de marca. Perioada perfecta pentru a vizita orasul este intre iunie si august. Asadar, per total, o vizita in oras este un vis perfect devenit realitate.

De ce sa vizitati Londra

Londra este un oras de clasa si, odata ce intri in acest oras frumos, nu vei mai vrea sa il parasesti. Celebrul scriitor Samuel Johnson a spus: “un om obosit de Londra; este obosit de viata”. Londra este o arhiva istorica datorita muzeelor sale. Vizitati Tate Modern pentru a experimenta cultura istorica a orasului si arta contemporana. Alte muzee din Londra pe care le puteti vizita includ Turnul Londrei, The Churchill War Rooms, Muzeul Britanic, unde este disponibil un tur excelent al muzeului, Galeria Nationala si Tower Bridge.

Londra gazduieste resedinta familiei regale, faimosul si magnificul Palat Buckingham, unde sunt disponibile online bilete pentru un tur. Londra este, de asemenea, un oras cunoscut pentru viata de noapte excentrica, datorita pub-urilor si barurilor de pe strazile sale.

Nu uitati sa va bucurati de aromele foarte clasice ale ceaiului englezesc, de bucatariile din intreaga lume, de cafenelele dragute si de locurile de picnic. Ar fi bine sa adaugati Londra pe lista de dorinte pentru tot ceea ce ofera.