Proprietarii autovehiculelor au adesea o dilema: ar trebui sa isi duca masina intr-un service auto autorizat sau la un mecanic oarecare? Inainte de a lua decizia, trebuie analizati anumiti factori, precum raportul calitate pret, daca piesele auto sunt cele originale sau nu, cat de profesionisti sunt cei care lucreaza in service si care este atitudinea acestora fata de clienti.

In urma analizarii factorilor mentionati anterior, se va constata faptul ca un service autorizat aduce mai multe avantaje pe termen lung proprietarilor de masini, comparativ cu un service oarecare. Chiar daca este nevoie pana si de cele mai banale interventii la o masina, de exemplu incarcari cu freon auto, este riscant ca masina sa fie dusa intr-un loc neautorizat.

Argumente pro pentru a duce masina intr-un service auto autorizat

Dintre argumentele in favoarea alegerii unui service autorizat, sunt demne de mentionat cele care tin de garantia masinii sau cele care au legatura cu tehnologia. De asemenea, cei care planuiesc sa vanda masina dupa o perioada de timp, vor avea un plus daca au efectuat toate reparatiile intr-un centru autorizat.

In cazul in care masina se afla in garantie, proprietarii autovehiculelor nici nu ar trebui sa se gandeasca la alta varianta decat cea a service-ului autorizat.

Incarcari cu freon auto | Service auto autorizat | NordGarage.ro

incarcari cu freon auto

In ceea ce priveste tehnologia, modelele de masini de generatie noua sunt foarte avansate din acest punct de vedere si sunt prevazute cu sisteme electronice care au legatura cu aproape toate piesele masinii si componentele acesteia. Daca masina se va duce intr-un service autorizat, proprietarul masinii va avea garantia ca mecanicii sunt la curent cu toate noutatile in domeniu si stiu cum sa abordeze situatiile.

Nu in ultimul rand, specialistii de la www.nordgarage.ro spun ca cei care aleg sa duca masina doar intr-un service autorizat vor avea sanse mai mari sa o vanda la un pret mai bun daca isi doresc acest lucru in viitor. Daca in istoricul masinii apar doar interventii efectuate de catre mecanici profesionisti si autorizati, mai ales cand vine vorba despre modele premium de autovehicule, increderea unui potential cumparator va fi mult mai mare.