Fie ca este vara, primavara, toamna sau iarna, atmosfera tropicala a Caraibelor reprezinta o destinatie minunata. In ciuda faptului ca exista aproape treizeci de tari diferite in regiunea Caraibelor, nu exista un loc mai bun pentru a incepe acest periplu, decat frumoasa insula, Jamaica.

Asadar se recomanda turistilor, vizitarea acestei somptuoase insule, unde soarele din Caraibe, plajele cu nisip alb, vibratiile relaxante si apa cristalina, creeaza paradisul tropical perfect. Cu atat de multe locuri uimitoare de vizitat in Jamaica, turistii vor dori sa se asigure ca vor vizita doar cele mai bune locuri in timpul vacantei. Fie ca sunt cele mai bune plaje, atractii sau cascade, aici ei vor intalni cele mai bune locuri de vizitat din Jamaica.

Plaja Seven Mile – este una dintre cele mai populare atractii din Jamaica

Doritorii ar trebui sa-si imagineze un nisip alb, o apa limpede de un albastru- turcoaz si un apus de soare uimitor – aceasta este plaja Seven Mile. Foarte bine amplasata, la mai putin de o ora de golful Montego, nu este de mirare ca aceasta plaja pitoreasca este una dintre cele mai populare atractii din Jamaica.

Aici turistii vor putea face plimbari cu barca, cu plutele de bambus, scufundari, echitatie pe tarm, snorkeling si in acest timp, ar trebui sa renunte la orice, sa se lase prinsi in mirajul lumii noi, sa savureze o nuca de cocos, o bere rece Red Stripe, o mancare delicioasa traditionala jamaicana, toate acestea fiind oferite de restaurantele si barurile de pe plaja.

Daca tot s-a amintit de restaurante, turistii trebuie sa stie ca mancarea jamaicana este unica, fiind foarte aromata, datorita varietatii mari de condimente. In bucataria jamaicana intalnim din ce in ce mai des, influente din bucataria Indiei, Chinei si Africii.

Asadar turistii pot alege dintr-o selectie de gustari si bauturi locale. Aceasta plaja abunda de frumusete fiind un adevarat colt de paradis pentru vizitatori. Orice vor alege, cu siguranta ii vor multumi si incanta. Referitor la oferta de cazare, insula pune la dispozitie turistilor absolut tot ce au nevoie pentru un concediu memorabil.