Achizitionarea mobilierului potrivit pentru locuinta se poate transforma intr-o sarcina cu adevarat complicata. Exista foarte multe magazine cu astfel de piese in care clientii se pot duce pentru consultatii, insa unele dintre acestea fie produc mobilier pe dimensiuni standard, fie au preturi exagerate, fie comercializeaza produse de o calitate mai slaba.

Cauti coltare de living sau extensibile? Casa Eduard este raspunsul!

Unul dintre producatorii de top de pe piata este Casa Eduard care vine in intampinarea clientilor cu oferte greu de refuzat. Viitorii clienti pot alege dintr-o gama variata de coltare extensibile sau de paturi dormitor, la preturi accesibile.

In plus, acestia au posibilitatea de a achita produsele in rate fara dobanda, in functie de posibilitati. Exista chiar si promotii unde pretul de achizitie este redus cu pana la 10%.

Cei care vor sa afle mai multe despre promotiile oferite, pot accesa site-ul CasaEduard.ro. Mai mult decat atat, vor putea sa isi faca o idee despre fiecare categorie de mobilier in parte, ca de exemplu coltare de living, sau pot afla informatii despre locatiile magazinelor, atat din Bucuresti, cat si din tara.

Marele avantaj al achizitionarii unor piese de mobilier de la o fabrica de canapele este acela ca produsele pot fi modificate, in functie de preferintele si/sau necesitatile clientilor. De la dimensiune si pana la material sau culoare, totul se poate realiza fara probleme. Consultantii ii asteapta pe clienti in showroom pentru o discutie mai detaliata si pentru a pune la punct detaliile viitoarelor comenzi.

Coltare extensibile | Coltare de living | CasaEduard.ro

coltare extensibile

Exista chiar si posibilitatea comenzii online pentru cei care nu se afla in orasele unde exista un magazin fizic. In astfel de cazuri, costurile de transport variaza in functie de adresa destinatarului, spre exemplu in Bucuresti, clientii vor plati 90 lei, in vreme ce, pentru judete precum Arges, Buzau, Dambovita sau Teleorman, costul transportului este mai mare.

Se pot realiza inclusiv modele unicat, realizate manual. Un astfel de serviciu se adreseaza clientilor care isi doresc sa isi personalizeze locuinta cu piese autentice. In functie de viziunea fiecarui client, dar si in functie de bugetul alocat, producatorul poate transforma visele in realitate.