O curiozitate care se afla in randul multor persoane este tocmai aceasta: daca implantul dentar se comporta si arata la fel dintii naturali.

Ei bine, implanturile dentare moderne sunt o varianta buna de luat in considerare pentru dintii lipsa, avand un aspect si un mod de functionare asemanator cu dintii naturali. De aceea, trebuie sa fie intretinuti intr-o maniera atenta, la fel cum se procedeaza si in cazul dintilor naturali.

Ce sunt implanturile dentare?

Implanturile dentare sunt dispozitive stomatologice realizate din titan care actioneaza ca radacini artificiale ale dintelui. Stomatologul implanteaza cadrul respectiv din titan chiar in osul maxilarului.

Datorita faptului ca sunt atat de bine inradacinate in structura dentara, implanturile din prezent preiau automat din functionalitatea radacinii dentare naturale. Dupa procesul de vindecare, acesta este apoi acoperit cu o proteza dentara cu aspect natural, ca o coroana de portelan si, impreuna, se comporta exact ca un dinte normal de care pacientul trebuie sa aiba grija conform recomandarilor stomatologului.

De ce sunt mai bune implanturile dentare decat alte optiuni?

Implanturile dentare sunt optiunea pe care o aleg multi pacienti, deoarece se apropie cel mai mult de dintii naturali.

Odata ce acestea sunt aplicate, nu este nevoie sa se acorde o atentie mai speciala, pentru ca are un mod de functionare similar cu cel al dintilor naturali, astfel incat pacientul sa se poata bucura de o experienta placuta si sa uite complet ca are un implant dentar.

Pentru beneficierea de acest serviciu, unul dintre clinicile stomatologice la care se poate apela este CabinetStomatologicSector2.ro

Implant dentar | cabinet stomatologic din sector 2 | CabinetStomatologicSector2.ro

Implantul dentar

De ce este o idee buna sa se apeleze la serviciile unui cabinet stomatologic?

Un lucru important de mentionat este ca un cabinet stomatologic poate sa ofere pacientilor sai servicii complexe si diverse, in functie de problema pe care o au. O varianta pe care orice persoana o poate lua in considerare este cabinetul stomatologic din sector 2, Elveto Dent.

Prin urmare, cine doreste sa apeleze la ajutorul unei clinici stomatologice pentru a-si aplica un implant dentar, poate lua in considerare Cabinet Stomatologic Sector 2, situat in Bucuresti.