Clientii care lucreaza in organizatii multinationale cu mai multi angajati, dar si clientii care reprezinta o companie mica sau mijlocie, apeleaza adesea la servicii de inchirieri auto in Bucuresti insa nu pentru cateva zile, ci pentru o perioada mai indelungata. Fie ca le asigura angajatilor masina de serviciu cu care sa se poata deplasa la clienti, furnizori sau colaboratori, fie ca le asigura masina cu care sa vina la serviciu singuri sau impreuna cu mai multi colegi care locuiesc in aceesi zona, compania de rent a car Bucuresti, cu prezenta online, inchirieri-masini.ro , le ofera cele mai bune servicii, la cele mai bune preturi.

Achizitia unei flote de activitate vs. serviciile de inchirieri masini

Achizitia unei flote de autovehicule este foarte costisitoare, mai ales daca exista foarte multi angajati in cadrul companiei si se poate dovedi destul de complicata, din cauza tipurilor de finantare necesare si a obligatiilor care trebuie sa fie asumate. Sunt costuri foarte mari, ce implica un avans, inregistrarea contabila, plata unei taxe pe profit, fara a lua in calcul intretinerea autoturismelor, combustibilul si alte aspecte.

Inchirieri auto in Bucuresti | rent a car Bucuresti | inchirieri-masini.ro

inchirieri auto in Bucuresti

De aceea, inchirierile auto pe termen mediu sau lung se vor dovedi cea mai buna varianta pentru aceasta categorie de clienti. Leasingul operational este varianta perfecta pentru companiile mici, mijlocii, dar si pentru companiile mari. In loc sa plateasca o rata lunara foarte mare la un leasing financiar, acestia isi pot alege o masina pentru fiecare angajat sau pentru a fi folosita de mai multi angajati, prin leasing operational.

Leasingul operational ofera clientilor mai multe avantaje decat achizitionarea autoturismelor

Surplusul de flota necesar pentru anumite perioade ale anului poate fi asigurat in acest fel, iar externalizarea operatiunilor care nu fac parte din obiectul de activitate al companiei este o solutie perfecta pentru cresterea eficientei. Leasingul operational sau inchirierea autoturismelor pe termen mediu si lung reprezinta raspunsul pe care reprezentantii WLC Rent a car il ofera clientilor care folosesc autoturismele atat in scop propriu, cat si ca parte a pachetului salarial. Totul se desfasoara rapid, fara batai de cap, preturile sunt accesibile, iar compania se ocupa de asigurari, mentenanta, taxe de drum, service si inspectiile periodice ale masinii.