Ingrijirea pacientilor cu mobilitate redusa poate fi o adevarata provocare pentru persoanele apropiate lor si chiar si pentru personalul specializat, infirmieri si asistenti medicali, in absenta unor dispozitive care sa le acopere necesitatile.

Pentru nevoile fiziologice, deplasarea catre camera de baie poate fi dificila, de aceea un scaun wc poate fi de mare ajutor in camera pacientului. Iata, in randurile ce urmeaza, care sunt avantajele utilizarii lui.

Scaun wc cu roti sau fara roti, care este mai convenabil?

Un scaun wc normal asigura stabilitate si confort in timpul indeplinirii necesitatilor fiziologice. Este prevazut cu manere solide si picioare antiderapante si poate fi un ajutor de nadejde pentru persoanele in varsta sau pentru persoanele cu mobilitate redusa si pentru cei care le ingrijesc.

Un scaun de toaleta cu rotile combina beneficiile unui scaun wc standard si confortul suplimentar al mobilitatii. Este ideal pentru persoanele care ar putea avea nevoie de ajutor pentru a se deplasa de la pat sau scaun la toaleta.

Un scaun comod cu rotile ofera utilizatorului libertatea de a se deplasa independent sau cu un ajutor minim, oferind o imbunatatire semnificativa a calitatii vietii acestuia. Rotile sunt adesea blocabile pentru stabilitate si siguranta in timpul utilizarii.

In oferta Tesa Medical se regasesc ambele categorii de scaune, precum si alte dispozitive pentru ingrijirea la domiciliu, cum ar fi un tensiometru digital, aparate pentru masurarea glicemiei, nebulizatoare si inhalatoare, orteze.

Scaun wc | tensiometru digital | TesaMedical.ro

Scaun wc

Avantajele unui scaun wc pentru persoanele cu mobilitate redusa

Scaunul cu toaleta de la TesaMedical.ro, la fel ca si alte scaune comode, ofera un sentiment de demnitate si independenta pentru utilizatori. Acesta este proiectat avand ca principal criteriu functionalitatea si asigura siguranta si comoditate pentru persoanele in varsta si persoanele cu probleme de mobilitate. Este, de asemenea, o optiune excelenta pentru calatorii, astfel incat confortul si confortul utilizatorului sa nu sunt niciodata compromise, nici chiar in deplasare.

Un scaun wc este o investitie inteligenta in confort, independenta si demnitate. Tinand cont de nevoile specifice ale utilizatorului si de bugetul acestuia, se poate identifica si achizitiona scaunul cu toaleta perfect, care ofera atat functionalitate, cat si confort.