Pentru fiecare agricultor, motosapatoarea este unul dintre cele mai importante echipamente, care devine un partener al muncii de zi cu zi. Daca aceasta este bine intretinuta si echipata corespunzator, devine mai mult decat un simplu ajutor in activitatile agricole. O remorca de motosapa este un accesoriu cu care se poate transporta productia sau materialul saditor. Pentru ca este un produs care, la fel ca si motosapa, se achizitioneaza pe termen lung, este necesar sa fie aleasa cu atentie.

Cum stii ca remorca de motosapa este una potrivita

Inainte de a achizitiona o remorca, este nevoie ca persoana interesata sa se opreasca la un producator bun, cunoscut pentru calitate si profesionalism. Acesta este primul indiciu ca produsul este unul conceput la cele mai inalte standarde, dupa ani si ani de experienta. Ruris este un astfel de producator. Prezent de mai bine de 25 de ani pe piata de motoutilaje si articole de ingrijire pentru casa si gradina, brandul a ajuns unul consacrat, portofoliul sau numarand mai bine de 200 de produse, ce pot fi vizualizate pe site-ul Ruris.ro. Echipamentele si utilajele pot fi achizitionate de la cele peste 300 de magazine partenere, din toata tara.

Ce caracteristici trebuie urmarite la o astfel de remorca

Remorca pentru motosapa pe benzina trebuie sa aiba o constructie robusta si sa fie rezistenta, avand in vedere ca va fi folosita pe soluri denivelate. De asemenea, este nevoie ca ea sa fie dotata cu diverse accesorii utile.

Remorca de motosapa | motosapa pe benzina | Ruris.ro

Remorca de motosapa

Un model de remorca pentru motosapa este remorca RURIS 550S, dotata si cu frana de mana, si cu frana de picior. Este simplu de utilizat, prin descarcarea prin basculare si asigura un mijloc de transport potrivit pentru cei care se afla la o distanta mai mare de casa si care trebuie sa lucreze pamantul. Capacitatea sa maxima de incarcare este de 550 de kilograme. Viteza maxima admisa in cazul sau este de 15 km/h.

In concluzie, primul lucru pe care oamenii trebuie sa-l urmareasca atunci cand vor sa cumpere un produs bun este producatorul. De abia apoi, in lumina garantiei unor articole de cea mai buna calitate urmeaza toate celelalte cerinte.