Pentru o firma mica, care lucreaza la birouri cu un numar mic de angajati, achizitia de aparatura poate reprezenta o cheltuiala care nu se acopera usor din venituri. Pentru afacerile mici si mijlocii, investitia in laptopuri second hand pentru personal reprezinta cea mai convenabila solutie. Pentru o companie cu 5 angajati se realizeaza economii considerabile, care pot fi folosite pentru imbunatatirea altor aspecte si acoperirea altor cheltuieli din activitatea firmei.

Pentru produse cumparate din magazinul online Calculator-Ieftin.ro se asigura factura fiscala si toate documentele necesare de insotire a produsului, inclusiv garantia de 24 de luni oferita clientului, cu ajutorul careia acesta poate rezolva situatia daca apar defectiuni ale produsului.

Laptopurile second-hand sunt produse pe care personalul firmei se poate baza

Nevoile unei firme de avocatura sau de contabilitate nu presupun sisteme foarte avansate in ceea ce priveste laptopurile second hand. Daca unitatea nu lucreaza cu grafica pe computer, nu vor exista probleme privind performantele unui laptop la mana a doua.

Activitatea angajatilor sau asociatilor se poate desfasura fara probleme cu ajutorul unui astfel de dispozitiv IT. Se pot instala programe de birotica, programe de editare text si programe complexe de gestiune si contabiliate. Toate produsele vandute de Calculator-Ieftin sunt verificate inainte de a fi expediate clientilor, pentru functionalitate.

Laptopurile second hand, o solutie pentru calatoriile de afaceri

Atunci cand activitatea firmei presupune si calatorii de afaceri, intreprinzatorii vor dori sa poata lucra si sa poata accesa datele de pe laptop indiferent de locul in care se deplaseaza. Laptopurile second hand pot asigura comunicarea la distanta cu sediul firmei si cu partenerii de afaceri, pot inlesni participarea la conferinte si intalniri online, fiind prevazute cu toate facilitatile necesare pentru instalarea celor mai noi programe de comunicare la distanta.

Laptopuri second hand | statii de lucru second hand | Calculator-Ieftin.ro

Laptopuri second hand

Daca activitatea firmei presupune baze mari de date, care sa poate fi folosite de toti anagajati, compania poate apela la oferta site-ului Calculator-Ieftin.ro si poate achizitiona statii de lucru second hand.

Avantajele cumpararii de laptopuri second hand in activitatea unei firme mici sunt de netagaduit, prin valoarea mica a investitiei din punct de vedere financiar si acoperirea in acelasi timp a nevoii de echipamente IT pentru toti angajatii.