In anticariatul Printre Carti poti achizitiona carti mai mult sau mai putin interesante, cum este de exemplu Liceenii, povestea unei generatii este scrisa si apare in fata cititorilor sub forma unui roman extrem de apreciat si cu o ecranzare demna de laude, scris de George Sovu. A

ceasta carte sta la baza ecranizarii celebrelor filme are au fascinat si fascineaza persoanele de toate varstele, mai ales nostalgicii acelor vremuri.

Liceenii – romanul apreciat de toate generatiile

In oferta unui celebru anticariat online, cum este Printre Carti, este imposibil ca potentialii cititori sa nu gaseasca si romanul Liceenii, despre un grup foarte unit de elevii de clasa a X-a. Cartea are un ton extrem de amuzant, pentru ca liceenii sa poata depasi foarte multe divergente si probleme glumind, indeosebi unul din personajele principale, Ionica.

Romanul prezinta peripetiile personajelor indragite din film, si anume ale Danei, intelectuala grupului, Mihai, sensibilul si ambitiosul grupului, Ionica, glumetul grupului, Geta, cea mai populara fata si cea mai hazlie, Serban, modelul sportivului malitios, arogant si invidios, dar si razbunator.

Romanul din oferta www.printrecarti.ro ii ajuta atat pe cititorii care au terminat liceul in acea perioada sa rememoreze obiceiuri si modul in care se desfasurau orele, cat si pe cei care sunt inca la liceu sau au terminat studiile mai recent sa vada modul in care educatia si distractia se imbinau inainte.

Anticariat Printre Carti | Anticariat online | PrintreCarti.ro

 anticariat Printre Carti

De ce sa citesti Liceenii, nu doar sa revezi filmul?

Cititorii care aleg Liceeni pentru urmatoarea lor lectura cauta similaritatile cu povestile lor din lceu, in timp ce altii cauta inocenta si magia vremurilor apuse, ale adolescentei pierdute. Cartea este mult mai buna pentru cei care au vazut si filmul, oferind o imagine complexa a fiecarui personaj in parte, completand lacunele si detaliile care nu au putut fi incluse in film.

Autorul a reusit sa creeze suspans, mister, dar si momente comice si romantice, fiind o carte extrem de sensibila si cu multiple intelesuri.