In ziua de azi, da, masinile sunt acceptate la amanet din Bucuresti. Cei care au probleme financiare si au nevoie de o suma de bani totusi mare, care nu poate fi imprumutata de la familie sau de la o banca pot considera ca amanetul este cea mai buna solutie. Specialistii de la PremiumAmanet.ro pun la dispozitia clientilor amanetarea masinii. Spre deosebire de un imprumut la banca, la amanet, aprobarea dureaza putin, solicitantul avand acces rapid la suma dorita.

Ce presupune procedura de amanetare a masinii la un amanet din Bucuresti?

Toti cei care doresc sa isi amaneteze masina pentru o anumita suma de bani, trebuie sa gaseasca mai intai un amanet de incredere, dar si un amanet care sa le ofere suma dorita. De asemenea, trebuie sa se asigure ca masina lor este protejata in cele mai bune conditii. In functie de vechimea masinii, dar si de alte caracteristici se va oferi suma de bani.

Spre exemplu, exista case de amanet care accepta masini cu o vechime de peste 10 ani. Masina ce se doreste a fi amanetata va fi evaluata de specialistii de la amanetul aleas.

Inainte ca solicitantul sa primeasca suma de bani dorita va semna un contract incheiat amanetul respectiv. Acesta trebuie sa fie atent la toate conditiile contractului, pentru a nu avea neplaceri pe parcurs. Documentele necesare unui astfel de imprumut la amanet sunt mult mai putine decat cele solicitate de o banca, spre exemplu.

Amanet din Bucuresti | Amanet de diamante | PremiumAmanet.ro

amanet din Bucuresti

Documentele necesare solicitate de amanet sunt: cartea de identitate a clientului, cea a vehiculului si certificatul de inmatriculare. In cazul in care clientul este o persoana juridica, atunci documentele trebuie sa contina stampila, actul constitutiv si CUI-ul.

Dupa ce s-a incheiat contractul si banii au fost restituiti, masina solicitantului va fi returnata. Daca amanetul ales este unul de incredere, masina va fi in aceeasi stare in care a lasat-o proprietarul. In cazul in care banii nu vor fi restituiti la termen, atunci institutia de amanet are dreptul sa vanda masina.  Pe langa amanet de masini, in Bucuresti pot fi oferite si servicii precum amanet de diamante, ceasuri, telefoane si genti.