In zilele noastre toata lumea are nevoie de tehnologie, indiferent daca este vorba despre un computer, laptop, tableta sau smartphone. Companiile produatoare de computere lanseaza noi modele in fiecare an scotand in evidenta motivele pentru care aveti nevoie de tehnologia de ultima generatie pentru indeplinirea sarcinilor zilnice, insa nimeni nu vorbeste despre computerele vechi in stare buna de functionare.

Alegerea de calculatoare refurbished sau second hand va permite sa aveti la indemana un dispozitiv aproape nou, cu functii moderne, la un cost redus. Cumparand astfel, fiecare are de castigiat: clientul cheltuie mai putini bani, iar natura nu trebuie sa suporte inca un deseu in plus. Cele mai multe calculatoare second hand au functii perfecte si o buna viteza de executie pentru indeplinirea sarcinilor zilnice: cumparaturi online, filme, navigare pe Internet, foi de calcul, e-mail si altele.

Cumparand calculatoare reambalate sau la mana a doua, puteti economisi foarte multi bani. Un computer obisnuit din clasa business, care initial a costat 1500 de euro, poate fi cumparat cu aproximativ 300 de euro dupa doar 3 ani de utilizare.

De ce sa dati bani marilor corporatii care produc computere, cand puteti utiliza acei bani in alte scopuri si pentru alte cheltuieli de rutina, sau chiar pentru a-i dona unor cauze umanitare.

Componentele de calitate ale unui computer au o viata lunga, mai ales daca nu sunt intens utilizate. Marile companii care achizitioneaza si utilizeaza computere performante, stocheaza datele pe hard disk-uri externe sau pe suport Cloud, deci componentele lor prestabilite sunt foarte putin utilizate si stimulate. Asta inseamna ca orice cumparator de computer second hand va beneficia de un dispozitiv foarte atent pastrat.

Achizitia dispozitivelor refurbished sau second hand inseamna a actiona ”verde”. Echipamentele informatice si bunurile electronice de larg consum sunt, in general, o sursa masiva de deseuri pentru mediu. Cantitatea de combustibili fosili necesari pentru a face un computer sau un laptop sunt enorme, cauzand epuizarea accelerata a materiilor prime.

Calculator la mana a doua, calculatoare refurbished, calculatoare second hand cu garantie | www.it-sh.ro

calculatoare refurbished

Daca v-ati convins ca un calculator la mana a doua sau resigilat merita o a doua sansa si sunteti in cautarea de astfel de dispozitive, magazinul IT-SH va sta la dispozitie cu stocuri actualizate in permanenta. Asadar, accesati www.it-sh.ro, alegeti produsul dorit si comandati fara ezitare!