Peste 5000 de titluri de carte in limba straina se gasesc in oferta de carti a anticariatului Printre Carti. Cartile ieftine online in alta limba decat romana sunt destul de cautate la acest anticariat. Este vorba in principal despre lucrari de beletristica, atat romane clasice, cat si bestselleruri contemporane, povesti care au stat la baza unor ecranizari celebre. Sunt foarte bine reprezentate cele doua limbi de circulatie internationala, engleza si franceza, dar nu lipsesc nici carti in limbile germana si italiana.

Clasici ai literaturii universale in limbile lor materne

Pentru filologi, dar si pentru cei care vor sa isi aprofundeze studiul unei limbi straine, sunt foarte utile editiile in limbile originale ale unor scriitori clasici din literatura universala. Shakespeare, Daniel Dafoe, Lewis Carroll, Charles Dickens au desigur farmecul lor de netagaduit daca sunt lecturati in limba in care au scris. La fel si francezii Villain, Rimbaud, Voltaire, Hugo, Stendhal si germanul Schiller.

Mai autentic va percepe cititorul esenta unor personaje precum Robinson Crusoe, Alice in Tara Minunilor, David Copperfield, tanarul Candide, Jean Valjean, dar si curtezana Marguerite Gaultier, celebra dama cu camelii, si Edmond Dantès, ulterior Contele de Monte Cristo.

In anticariatul online PrintreCarti.ro se gasesc carti de vanzare in limbi straine pentru toate gusturile. Toate epocile istorice si curentele literare sunt reprezentate.

Carti ieftine online | carti de vanzare | PrintreCarti.ro

Printre Carti

Bestselleruri internationale pe rafturile anticariatului online

La acest capitol se poate spune ca orice categorie de varsta isi poate gasi lecturile preferate. De la aventurile lui Tom Sawyer si ale lui Huckleberry Finn, apoi peripetiile printului care a facut schimb de vieti cu un cersetor, inchipuite de Mark Twain, maestru al povestirilor care il tin pe cititor cu sufletul la gura si pana la Hobbitul lui J.R.R.

Tolkien, scriitorul care jongleaza cu fantasticul, tinerii pasionati de studiul limbii engleze isi vor satura setea de lectura si intamplari extraordinare. Cat de autentic trebuie sa sune „Micul Print” in limba lui Antoine de Saint Exupery! Si cititorii adulti vor fi multumiti sa constate ca pot lectura romanele pline de mistere si rasturnari de situatii ale Agathei Christie, “The Da Vinci Code” al lui Dan Brown sau mai recentul titlu “The Girl on the Train” al Paulei Hawkins.