Femeile care decid sa iasa o noapte in club isi inspecteaza cu atentie garderoba pentru a alege cea mai inspirata tinuta. Hainele trebuie sa fie in concordanta cu localul pe care urmeaza sa il viziteze, insa trebuie sa pastreze o decenta si un bun simt specific femeilor adevarate. Mai mult decat atat, dincolo de aspectul fashionable, tinuta trebuie sa fie si comoda pentru o petrecere pe cinste.

Piese vestimentare ideale pentru o noapte in club

Animal printul este la mare cautare in ultimii ani, insa este destul de dificil de purtat, mai ales in timpul zilei sau la locul de munca asa ca nu exista un loc mai bun pentru a purta acest imprimeu decat o noapte de dans in club. Pentru ca look-ul sa fie unul desprins parca din revistele de moda, imprimeul trebuie sa se regaseasca pe o pereche de pantoli care se combina lejer cu un top simplu, dar de efect.

  • Femeile care isi doresc sa iasa in evidenta, pot alege o nuanta puternica precum verde, rosu sau albastru metalic. Fara doar si poate ca o astfel de tinuta va iesi usor din multime si va atrage privirile celor din jur. Pentru ca totul sa fie impecabil, stilistii recomanda si folosirea unor farduri in nuante aprinse, modelul lor in cazul acesta fiind Bad Girl Rihanna care adora sa epateze adoptand cele mai traznite combinatii.
  • O rochie rosie este ideala pentru un look de noapte obtinut fara efort, un look care nu da gres niciodata – in plus este perfecta pentru acele nopti în care femeile nu au „nimic de purtat” si au nevoie de o optiune sigura.
  • Paietele sunt si ele la mare cautare asa ca nu ar trebuie sa lipseasa din garderoba unei pasionate de moda. Fie ca este vorba despre un top sau o rochie de paiete astfel de piese nu pot fi purtate decat in cazul unei iesiri in club. Un top poate fi usor asortat cu o pereche de pantaloni de piele si niste pantofi stiletto, in vreme o rochie sclipitoare ar trebui combinata cu o preche de pantofi simpli, dar eleganti. Bijuteriile ar trebui sa lipseasca pentru a nu crea un aspect mult prea incarcat.