Patul este piesa centrala dintr-un dormitor, iar in amenajarea unei locuinte moderne tot mai multe persoane vor sa aleaga elemente de impact, unul dintre acestea fiind patul tapitat.

Tendintele se schimba in permanenta, insa acest tip de paturi raman printre cele mai populare atunci cand vine vorba de design interior. Paturile tapitate au aparut in secolul al 17-lea si de atunci au continuat sa reprezinte un element care amplifica eleganta si rafinamentul unui dormitor.

Patul tapitat imbina trasaturi clasice si moderne

Aspectul unui pat tapitat este principalul motiv pentru care tot mai multe persoane isi doresc sa il integreze in dormitorul lor. Acesta se potriveste cel mai bine in locuintele moderne, insa unele modele pastreaza trasaturi clasice, prin materialul folosit si prin culori.

Paturile tapitate adauga o nota eleganta camerei si se remarca prin aspectul distinct. Acestea au un design sofisticat, iar aerul clasic poate fi pastrat prin alegerea unei tapiterii din piele. La polul opus, pentru un decor modern se poate alege o tapiterie din catifea. In comparatie cu alte paturi de dormitor, patul tapitat este versatil si se adapteaza cu usurinta la orice stil de amenajare interioara.

Paturile tapitate asigura un confort superior

Multi designeri de interior sunt de parere ca un pat tapitat are avantaje multiple si in ceea ce priveste confortul. Comparativ cu paturile clasice, acesta devine mult mai comod pentru serile de lectura sau serile de film.

Pat tapitat | Paturi de dormitor | CasaEduard.ro

paturi de dormitor

In timpul somnului, acest pat asigura confort si stabilitate. In plus, nu mai exista riscul de accidentare in marginile ascutite. Tablia captusita cu material textil sau piele reprezinta caracteristica definitorie a acestor paturi si totodata elementul care le diferentiaza de paturile clasice.

In oferta magazinului CasaEduard.ro se pot gasi astfel de paturi, cu modele si inaltimi diferite. Paleta de nuante este diversificata, astfel incat patul tapitat sa poata fi integrat in orice camera, indiferent de stilul acesteia.

Pentru un decor elegant, se poate alege un pat tapitat in culori neutre. In schimb, paturile in culori excentrice sunt potrivite pentru a adauga o pata de culoare intr-o incapere decorata in stil neutru din punct de vedere cromatic.