Cei ce isi doresc sa achizitioneze un cadru de mers, pot achizitiona acest dispozitiv de la Magazinul Ortopedic, un magazin care comercializeaza foarte multe produse si echipamente medicale de inalta calitate, la preturi accesibile. Pe site-ul www.magazinulortopedic.ro se pot analiza toate ofertele cadrelor de mers, dar si cele ale celorlalte echipamente medicale.

Un cadru ortopedic ajuta oamenii cu dizabilitati sa se deplaseze. Din anumite motive, multi nu mai au suficienta forta fizica si nu se mai pot deplasa. Important de retinut faptul ca Magazinul Ortopedic ofera clientilor sai cadre de mers realizate din materiale durabile.

Sfaturi pentru alegerea unui cadru de mers de la Magazinul Ortopedic

Adesea cadrele ortopedice sunt utilizate in spitale si in centrele de recuperare. Alegerea unui astfel de dispozitiv pentru domiciliu necesita un gram de atentie, astfel incat produsul sa fie potrivit pentru nevoile celui care urmeaza sa il foloseasca.

Exista foarte multe cazuri in care medicul recomanda utilizarea unui cadru ortopedic, spre exemplu dupa anumite interventii chirurgicale, cand oamenii au nevoie de recuperare. Varstnicii sunt cei care utilizeaza cel mai des cadrele de mers, deoarece nu mai au suficienta putere de a se deplasa si prefera un astfel de dispozitiv care sa le faca viata mai usoara si sa ii ajute sa isi desfasoare activitatile de zi cu zi.

Magazinul Ortopedic pune la dispozitia clientilor sai cadre ortopedice fixe, dar si cadre ortopedice mobile, care se utilizeaza foarte simplu cu ajutorul celor doua roti frontale. Pe langa forma cadrului de mers, clientii trebuie sa fie atenti si la materialul din care dispozitivul este realizat. Este foarte important ca acesta sa fie confectionat dintr-un material rezistent.

Cadru de mers | Cadru ortopedic | MagazinulOrtopedic.ro

cadru ortopedic

De cele mai multe ori, cadrele ortopedice sunt realizate din metale, aluminiul fiind cel mai intalnit. Mare atentie la cadrele ortopedice cu roti daca sunt utilizate in incaperi cu un grad de umezeala ridicat! Acestea pot aluneca foarte usor, existand astfel riscul accidentarii persoanei in cauza.

Atunci cand se achizitioneaza un astfel de dispozitiv, multi dintre clienti isi doresc sa cumpere un cadru care se poate plia. In acest fel, cadrele de mers pot fi transportate cu usurinta in portbagajul masinii.