Terasa este un spatiu dedicat relaxarii, petrecerii timpului alaturi de cei dragi si conectarii cu natura. Este locul unde oamenii se deconecteaza de la stresul si grijile cotidiene, savurand o bautura racoritoare, cafea sau chiar un cocktail rece in zilele toride de vara. Proprietarii de case cunosc cel mai bine rolul si importanta unei terase ca loc de destindere.

Din fericire, exista un anumit truc cu ajutorul caruia proprietarii pot profita la maximul de terasa, indiferent de vreme. Este vorba despre pergola bioclimatica Denka Pro, conceputa cu un design placut si elegant, dotata cu o multime de caracteristici inovatoare, cunoscuta si sub denumirea de acoperis retractabil.

Pergola Denka Pro cu functii inteligente

Fiind vorba de un produs modern, pergolele bioclimatice care pot fi gasite in oferta Denka-Doors.ro sunt prevazute cu tehnologie Tahoma – Somfy, ceea ce permite actionarea acestora de la distanta, cu ajutarea unei aplicatii usor de instalat pe propriul smartphone. Indiferent ca este zi sau noapte, pergola poate fi inchisa sau deschisa cu o simpla atingere de ecran.

Tot in baza sistemului Tahoma – Somfy, cu ajutorul aplicatiei instalate pe telefon, se pot activa si lumini, care vor crea o impresie placuta si un ambient intim seara. Sistemul de iluminare consta intr-o banda LED perimetrala sau cu spoturi, in functie de preferintele cumparatorului.

Produsul amintit mai sus este fabricat in Iasi si poate fi livrat in toata tara fara montaj in decurs de 3-5 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Pergola bioclimatica Denka Pro | Denka-Doors.ro

Pergola bioclimatica Denka Pro

Pergole Denka Pro 100% personalizabile

Cei care locuiesc in Iasi sau in imprejurimi pot face o vizita showroom-ului Denka Doors pentru a solicita sfatul specialistilor in consultanta. Dimensiunea, culoarea si specificatiile produsului pot fi adaptate in functie de propriile nevoi, iar, la final, se poate stabili o oferta de pret. De mentionat si ca pergolele au o rezistenta ridicata la precipitatiile abundente, grindina sau razele UV, asigurand un spatiu de relaxare in aer liber, indiferent de conditiile meteorologice.

Cu alte cuvinte, cine vrea sa profite de propria terasa la maximum, indiferent de vreme si temperaturi, isi poate indrepta atentia catre pergolele bioclimatice Denka Pro, pentru a se bucura de cat mai mult timp petrecut in aer liber.