Cei mici au fost dintotdeauna atrasi de culorile vibrante si de personajele dinamice din filmele de animatie, asa ca este normal sa se simta in siguranta atunci cand vad un chip prietenos, pe care il recunosc tocmai de acolo. De aceea, medicii care-si petrec cea mai mare parte din zi alaturi de copii cauta metode prin care sa-i faca sa se simta ca acasa, pentru un control cat mai placut.

Printre cele mai populare modele de articole vestimentare de acest fel se afla uniformele medicale Disney. Cu ajutorul lor, medicii pot face ca dorintelor celor mici sa devina realitate, asa ca n-ar fi o idee rea sa investeasca in astfel de uniforme. Mai mult decat atat, colectia Disney se afla intr-o continua crestere, deoarece mereu apar noi filme pentru copii.

Vei putea comanda uniforme medicale Disney de pe internet?

Un magazin online care se ocupa cu comercializarea articolelor vestimentare de acest gen este MediFashion.ro. Pe site exista zeci de modele intr-o varietate de culori, decorate cu diverse personaje arhicunoscute, precum Bambi sau Mickey Mouse. Pentru a completa tinuta exista si ciorapi de compresie cu Minnie Mouse.

In functie de model, uniformele pornesc de la marimea XXS si pot ajunge chiar si la XXL, asa ca indiferent de ce marime are nevoie o persoana, ea va gasi pe site un articol vestimentar care sa arate bine, sa fie comod si de calitate.

Uniforme medicale Disney | halat medical colorat | MediFashion.ro

Uniforme medicale Disney

Tu ce vei mai adauga in cosul de cumparaturi pe langa uniformele medicale Disney?

Bineinteles, utilizatorii nu trebuie sa se opreasca aici cu cumparaturile pe care le fac. In schimb, daca gasesc un model care sa le placa, vor putea opta si pentru un halat medical colorat. La fel ca uniforma Disney, halatul ii va face pe cei mici sa se simta mai putin speriati de control, spre deosebire de halatul alb clasic.

In concluzie, cei care vor sa-i faca pe micii pacienti sa se simta mai bine la consult, vor alege uniforme colorate, inspirate de diverse personaje din desenele animate.