Depozitarea alimentelor in frigider pastreaza produsele proaspete, prelungeste datele de expirare si face ca totul sa aiba un gust mai bun. Ei bine, acelasi lucru este valabil si pentru produsele folosite in ingrijirea pielii. Refrigerarea este extrem de benefica pentru rutina zilnica, iar doritoarele isi pot achizitiona chiar si un mini – frigider. Aplicarea de produse reci pe piele, in special atunci cand este vorba de durere sau iritatie, adauga un plus de calmare. In afara de usurarea si revigorarea instantanee, ingrijirea pielii la rece este cunoscuta pentru stimularea circulatiei, minimizarea cearcanelor si strangerea porilor.

Ce produse de beauty trebuie depozitate la rece?

Produsele pentru ochi cu gel – cea mai buna senzatie este aplicarea cremei de ochi rece in fiecare dimineață pentru a reimprospata ochii obositi, apoi racorirea cu plasturi reci pentru ochi dupa o zi lunga de munca.

Role pentru masaj facial – acestea fac sangele sa circule, ceea ce ajuta la energizarea pielii si la minimizarea cearcanelor. Rolele reci ajuta, de asemenea, la ameliorarea tensiunii musculare si la calmarea migrenelor. Rolele de gheata, rolele de cuart roz si rolele din otel inoxidabil sunt excelente pentru a obtine acea senzatie de racoare care seamana cu un cub de gheata.

Tratamentele pentru acnee – nu este niciun secret ca acneea doare serios, dar durerea poate fi domolita daca tratamentele sunt depozitate in frigider.

Lotiunile anti – iritatii ajuta la calmarea pielii uscate si amelioreaza in acelasi timp iritatia. Aceste produse ar trebui depozitate la rece inainte de a le masa pe piele pentru o explozie de alinare rece la contact.

Spray-urile pentru fata- fie ca sunt folosite pentru revigore la pranz, fie pentru racorire dupa un antrenament – acestea se simt mult mai bine atunci cand sunt reci. Femeile ar trebui sa opteze pentru produse cu alge marine pentru o explozie de nutrienti care hidrateaza in profunzime si revigoreaza pielea.

Cremele de protectie solara – odata cu venirea verii, aceste produse trebuie pastrate in frigider pentru o protectie puternica pe tot parcursul sezonului. In cazul micilor arsuri solare, crema de protectie rece ofera o senzatie de alinare atunci cand este reaplicata.