Cei ce au foarte multe carti in biblioteca pe care nu le mai folosesc ar putea raspunde la anunturile anticariatelor de tipul “cumpar carti in regim anticariat”. Anticariat Carti este unul dintre cele mai apreciate anticariate din Bucuresti, datorita serviciilor oferite.

Evaluatorii ofera preturi bune, asa ca ideea ce presupune vanzarea cartilor catre anticariat este una foarte buna. Pentru mai multe detalii, proprietarii de carti interesati pot accesa site-ul Anticariat-Carti.com. Important de retinut faptul ca acest anticariat face achizitii de carti din toate domeniile, atat carti noi, cat si carti vechi.

Cumpar carti in regim anticariat” – unul dintre cele mai intalnite anunturi din mediul online

Cumpar carti in regim anticariat” este un anunt des intalnit in mediul online. Anticariat Carti este unul dintre anticariatele care publica astfel de anunturi in dorinta de a achizitiona cat mai multe carti, atat de la persoane fizice, cat si de la persoane juridice. De multe ori, anticariatul cumpara carti si de la diverse edituri si tipografii.

Procesul de vanzare a cartilor catre Anticariat Carti nu este deloc complicat. Proprietarii de carti care doresc sa isi vanda cartile trebuie doar sa sune la numarul de telefon afisat pe site pentru a stabili o zi si o ora la care echipa de evaluatorii sa se prezinte la domiciliu pentru analizarea volumelor de carti oferite spre vanzare.

Evaluarea cartilor nu dureaza mult, mai ales daca volumele se afla intr-o stare buna si nu sunt deteriorate. De asemenea, plata se face pe loc.

Achizitii de carti | Cumpar carti in regim anticariat | Anticariat-Carti.com

cumpar carti in regim anticariat

Pe langa starea in care se afla cartile, pretul depinde foarte mult si de numarul de exemplare care exista la momentul respectiv pe piata, dar si de autor si titlul cartii. Fiind un autor apreciat, inseamna ca cererea pentru cartea respectiva este destul de mare. In acest fel, suma de bani oferita pentru ea este pe masura.

Cartile trebuie ingrijite cu atentie, astfel incat acestea sa se pastreze ani de zile. Intretinerea lor presupune in principiu ferirea lor de 3 factori care le deterioreaza rapid: soare, caldura si umezeala. Evitandu-se acest factori, starea cartilor va fi una foarte buna.