Persoanele care isi doresc sa mearga la psiholog in Iasi, insa nu au timpul necesar, au la dispozitie o varianta utila si accesibila, oferita de Psyaa.ro: consilierea psihologica online. De fapt, datorita tehnologiei, toti cei care isi doresc pot apela la astfel de servicii, indiferent de orasul in care locuiesc. Natura flexibila a acestui serviciu determina din ce in ce mai multe persoane sa caute ajutorul de care au nevoie.

Cum poate ajuta un psiholog online?

Un psiholog online nu este cu nimic mai diferit de unul care isi tine sedintele intr-un birou. Pregatirea necesara pentru a duce la bun sfarsit sedintele este aceeasi, iar psihologul poate ajuta de la distanta intr-o varietate de probleme, cum ar fi:

  • afectiuni cronice cu impact asupra sanatatii mintale;
  • depasirea barierelor emotionale.
  • depresie si anxietate;
  • gestionarea comportamentului agresiv;
  • gestionarea dependentelor;
  • persoane care sunt coplesite de griji si probleme;
  • stres.

Acestea sunt doar cateva exemple, insa persoanele care isi doresc sa participe la sedinte de consiliere, insa nu au timpul necesar pentru a vizita un cabinet psiholog din Iasi, pot apela la sedintele online indiferent de problema pe care o au. Psihologul va asculta atent si apoi va alege abordarea corecta, in functie de gandurile, sentimentele si comportamentul fiecarui pacient in parte. Un psiholog bun are capacitatea de a ajuta pe oricine sa faca fata provocarilor vietii.

Psiholog in Iasi | cabinet psiholog din Iasi | Psyaa.ro

psiholog in Iasi

Alegerea psihologului potrivit pentru sedintele online

Sedintele de consiliere psihologica online sunt o resursa excelenta pentru persoanele aflate in impas. Terapia virtuala implica un terapeut autorizat, care ofera asistenta si sfaturi in mediul online, prin intermediul sesiunilor video live, oferind oamenilor acces rapid si convenabil la consilierea de care au nevoie. Este esential ca sedintele sa fie facute cu un psiholog autorizat si calificat, iar despre acest aspect, cei interesati pot gasi toate detaliile de care au nevoie pe site-ul Psyaa.ro. In plus, este necesar ca intre pacient si psiholog sa existe o potrivire personala buna, deoarece chimia este vitala pentru a crea o legatura terapeutica stransa. Daca pacientul nu se poate deschide complet in fata psihologului, rezultatele nu vor fi pozitive pentru niciuna dintre partile implicate.